fbpx

Kezdd biztonságban az újévet: mentsd a bringádat és nyerj!

Használd ki a nyugodtabb ünnepi időszakot és váltsd ki kerékpárod törzskönyvét, mellyel nem csak biztonságban tudhatod a bringád, hanem megnyerheted a 150 ajándék egyikét!

Miért fontos, hogy regisztráld bringád a Bikesafe-re?
A Bikesafe az a biztonságos kerékpár adatbázis, melyet a Rendőrség is használ. A regisztráció során minden fontos adatot rögzítesz, amivel azonosítod a kerékpárod és magad. Ma még megvan a kerékpárod, ma még le tudod olvasni a vázszámot, és tudsz fotókat készíteni róla, ráadásul a törzskönyv igazolja, hogy a kerékpár a Tiéd. Egyszeri díja kerékpáronként mindössze 2000 Ft, ha pedig eladod a bringád, ingyenesen átruházható!

Ha 2020.12.17. és 2021.01.06. között ajándékozol vagy vásárolsz törzskönyvet, akkor esélyes vagy az 500.000 Ft összértékű 155 nyeremény egyikére:

  • 5 db , egyenként 42 470 Ft Ft értékű ABUS Bordo 6000A Riasztós hajtogatható kerékpár lakat.
    Az első hajtogatható lakat, amely 100 dB hangerővel riaszt is, érzékelője képes a zárfeltörési kísérletet megkülönböztetni a kis rázkódásoktól.
  • 50 db 3.000 Ft értékű Bikesafe marokszerszám
    Praktikus, erős 8 funkciós szerszámkészlet Bikesafe logóval, imbusz kulcsokkal, csavarhúzóval, övcsipesszel, gyöngyvászon tokban
  • 100 db 1.500 Ft értékű Bikesafe kártyaszerszám
    Könnyű, bankkártya méretű szerszámkészlet Bikesafe logóval, 15 funkcióval (pl. sörnyitó, csavarhúzó, levélbontó) műbőr tokban

A sorsolást a törzskönyvek sorszáma alapján tartjuk, ezért egy törzskönyv egy esély, melyet növelhetsz, ha a törzskönyvet kiváltod minden bringádra, ráadásul 2 kerékpár törzskönyve csak 2950 Ft! Ha már van törzskönyved ajándékozz biztonságot, és nyerési lehetőséget kerékpáros ismerőseidnek egy Törzskönyv ajándékutalvánnyal!

+1 érv a regisztrációra
Most minden törzskönyv mellé egy év ajándék Hello balesetbiztosítást kapsz, ha regisztrálsz!

KIVÁLTOM A TÖRZSKÖNYVET »

(X)

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo