fbpx

Hat hónapon belül a hatodik nagyszabású kerékpárlopás

Újabb nagyszabású kerékpárlopásról kell beszámolnunk, a Team Sky és a Caja Rural csapatát is kirabolták a franciaországi Tour Haut Var-Matin rajtja előtt.

Ilyen Pinarello Dogma bringából tűnt el 16 darab

Ilyen Pinarello Dogma bringából tűnt el 16 darab

A Caja Rural-tól még 5 Vívelo bringát loptak el csütörtökről péntekre virradóra, a Sky szerelői pedig ma reggel feltörve találták a kamiont a Trans en Provence-i hotel előtt, 16 Pinarello Dogma tűnt el. Szerencsére a Sky nizzai rezidenciájáról hamar pótoltak hét kerékpárt, így a nyolc versenyzőből hét Pinarello gépekkel tudott rajthoz állni.

A legnehezebb feladat a szerelőkre várt, akiknek rekordidő alatt kellett startra kész állapotba hozni a bringákat a versenyre. A nyolcadik versenyző számára a Pro Continental francia Bretagne csapat kölcsönzött kerékpárt, akikkel egy szállodában aludtak a Sky-osok.

Sajnos az elmúlt időszakban ismét megszaporodtak ezek a kerékpárlopások, egy hónapja a Cannondale olaszországi központjából lovasítottak meg 100 000 euró értékű felszerelést, novemberben a Lampre-Merida bringáit vitték el kamionnal együtt, októberben az Europcar Colnago kerékpárjai tűntek el a Tour de l’Eurométropole közben, a firenzei vb-n pedig az orosz és dán válogatottat lopták meg.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo