fbpx

Gepida Factory Store: a magyar kerékpáros szalon

Már másfél éve várja vásárlóit a magyar márka, a Gepida kerékpárszalonja a Móricz Zsigmond körtér közelében. A bringások nemcsak a gyártó teljes kerékpár- és alkatrészkínálatából válogathatnak, de például tesztelhetik a hazánkban is egyre népszerűbb elektromos rásegítéses – pedelec – e-bike-okat.

A Gepida Factory Store a Bartók Béla út 39. szám alatt található, több mint 100 négyzetméteren kaptak helyet a kerékpárok, valamint a Gepida, Topeak, és egyéb minőségi kiegészítők. A bringák közül minden modell megvásárolható, ami az asztalokon fekvő 2019-es katalógusokban szerepel, de a napokban érdemes még az idei, vagy korábbi akciós készletet is böngészni.

A falon található érintőképernyő nem csak a termékek kiválasztásához hasznos, hanem segítségével akár a helyszínen regisztrálhatjuk újonnan vásárolt kerékpárunkat is. A Gepida Factory Store inkább az autószalonokhoz hasonlítható, mint a klasszikus kerékpárboltokhoz, hiszen kényelmesen helyet foglalhatunk egy fotelben és az évek óta a szakmában dolgozó kerékpározó szakemberek segítségével alaposan végiggondolhatjuk, mire van szükségünk.

Ahogy belépünk, nem véletlenül találkozunk rögtön az elektromos rásegítéses bringák soraival, a Gepida talán ezen a téren a legerősebb, a nyugat-európai piacon is megállják a helyüket a termékeik. Városi-, túra- és hegyikerékpárok is szerepelnek a kínálatban. Kijelenthető, hogy az országban talán a legkedvezőbb áron juthatunk pedelec kerékpárokhoz, az akciós modellek közül például 379 900 forintért választhatunk Bafang-motoros Reptila city bike-ot.

A pedelec-kínálat egyébként főleg a Bosch-rendszerre épül, ezért – lévén a Bosch rásegítő rendszer elemei is hazánkban készülnek – még inkább hazai termékről beszélhetünk. A leendő e-bike vásárlóknak talán fontos lehet az is, hogy a Gepida 2 év garanciát vállal a pedelecekre és élettartam-garanciát a vázra, és bármilyen probléma esetén az ügyintézés is gyorsabb lehet, mint az import márkáknál.

Fontos, hogy a Gepida e-bike-ok hosszabb vagy rövidebb tesztelés keretén belül kipróbálhatók, erre külön rendelkezésre állnak bringák a szezonban. Nem kell messzire menni, hiszen az üzletből kilépve a Ménesi úton rögtön megérezhetjük, mennyit és hogyan tesz hozzá a haladáshoz az elektromos rásegítés. A kerékpárok helyes méretének kiválasztásához pedig akár a boltban is tehetünk egy kört, a tágas tér – melyet nem zsúfoltak tele – alkalmat ad erre is.

Természetesen nem csak bringák, hanem a bringázáshoz szükséges termékek is helyet kaptak a Gepida Factory Store-ban. A Gepida saját logóval ellátott kedvező árú kiegészítői (fejvédők, lezárók, világítás stb.) mellett a legfigyelemreméltóbb márka a Topeak. Utóbbi márkajelzés garancia a legmagasabb szintű minőségre és a legpraktikusabb megoldásokra, legyen szó multiszerszámról, sárvédőről, pumpáról, világításról, kerékpárra szerelhető tárolóeszközökről, vagy ezek kombinációiról.

Szintén a Gepida Factory Store a legjobb hely, ha minőségi táskákat vagy egyéb kiegészítőket keresünk. A fiatalos színekkel, divatos mintákkal feldobhatjuk ruházatunk és kerékpárunk összképét is, ugyanakkor megnyugodhatunk, hogy nem fog beázni, bírja a strapát, szóval megfelelnek a legextrémebb követelményeknek is, amit a mindennapi közlekedés támaszthat. Széles választék áll rendelkezésre kényelmes zselés nyergekből is, melyek a túrázóknak és a városi kerékpárosoknak is maximális komfortot biztosítanak.

A kerékpárszalon megnevezés senkit ne tévesszen meg, természetesen márkafüggetlen szakszerviz is működik a Bartók Béla úton, ahol minden felmerülő problémával kapcsolatban állnak a bringások rendelkezésére!

https://www.facebook.com/GepidaStore/

http://www.gepida.hu/store/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo