fbpx

FL100 SPORT – egy kimondottan bringásoknak való táplálékkiegészítő

Saját próbánk alapján is igazoljuk, ami az EthicSport FL 100Sport tájékoztatójában szerepel: csökkenti a tejsavtermelést, gyorsítja a regenerációs folyamatokat és ptimalizálja a szervezet hatékonyságát…

Az Ethic Sport FL100 Sport segít csökkenteni az izomzatban a fizikai megterhelés hatására kialakuló tejsavtermelést. Kalciumot, magnéziumot és a perui maca gyökér kivonatát tartalmazó antioxidáns hatású készítmény véd a sportolás következtében képződő szabad gyökök ellen.

ethicsport

Nagyjából április végétől július elejéig alkalmaztam az FL100-at kisebb megszakításokkal, ekkor jutott több idő kerékpározásra, edzésre, versenyzésre. Az utóbbi egy-két évben sokkal inkább jellemző volt, mint régebben, hogy egy-két óra után görcsöltek a lábaim, ezért tettem vele egy próbát. Maradéktalanul elégedett voltam, a versenyeken a görcsölés sosem jelentkezett problémaként, a lábak szinte mindig jól működtek, többet tudtam büntetlenül lószolni. Edzés utáni regeneráló hatása is van, gyakorlatilag én mellőztem más amino-készítmény rendszeres alkalmazását terheltebb időszakban. Az igazi tesztet azonban talán pont az jelentette, amikor abbahagytam közel két hétre az FL100 Sport szedését, adott versenyen rögtön jelentkeztek a görcsök. Ritka hatásos táplálékkiegészítőnek tartom, és fogom alkalmazni a jövőben is. (Takács Tamás – Bikemag)

 Ajánljuk:

  • valamennyi, intenzív izommunkát igénylő sportághoz
  • az izomsavasodás megelőzésének, valamint a sportolás közbeni tejsavképződés megakadályozásának céljából.

Közismert tény, hogy izomzatunk bármilyen jellegű fizikai aktivitás hatására tejsavat termel. Minél intenzívebb az izommunka, annál nagyobb mennyiségű az izmokban felgyülemlő tejsav mennyisége. Ez a vegyület oxigénhiányos, vagyis anaerob állapotban képződik. Ekkor az izomzat elegendő oxigén híján a tápanyagokat csupán tejsavvá tudja lebontani. Hatására az izmok anyagcseréje és a sportoló teljesítménye romlik, ugyanis a keletkező tejsav akadályozza az izmok összehúzódását. A sav-bázis egyensúly savas irányba tolódik, aminek következtében az izmok megduzzadnak. Összességében tehát megállapítható, hogy a sportoló teljesítményének romlása, az izomfájdalmak akkor kezdenek jelentkezni, amikor a tejsavképződés sebessége meghaladja a szervezet tejsavat lebontó folyamatainak hatékonyságát.

Az FL100 SPORT a fizikai aktivitás következtében kialakuló tejsavtermelés megelőzésének, valamint a sportolás hatására képződő szabad gyökök mennyiségének csökkentése céljából kifejlesztett készítmény. Aktív zeolitot, egy vulkáni eredetű ásványt tartalmaz, amely több millió évvel ezelőtt a forró láva és a tengervíz találkozásakor keletkezett. A zeolit képes megkötni a méreganyagokat, nehézfémeket, ammónium ionokat és szabad gyököket.

Az FL100 SPORT segít megelőzni az intenzív fizikai munka következtében az izomzatban kialakuló tejsavasodást, illetve csökkenti az ugyancsak sportolás hatására képződő szabad gyökök mennyiségét is. Hatására az oxigén könnyebben felhasználható az aerob folyamatok számára. Hatékonyabb energia felszabadítási folyamatokat eredményez, javul a szervezet hatékonysága, csökken a regenerációs idő.

Promóciós videó:

ethicsport2

.

Alkalmazási módja:

Fogyasztása a főétkezések után javasolt. Két egymást követő főétkezés után 3-3 kapszula fogyasztandó (pl. reggeli után 3 kapszula és ebéd után 3 kapszula). A versenyek, illetve a hosszabb edzések napján a sportolás megkezdése előtt 2 órával 6 kapszula alkalmazandó bőséges folyadékkal, továbbá a fizikai aktivitást követően a regenerációs folyamatok gyorsítása érdekében ugyancsak 6 kapszula bevétele ajánlott.

Összetétele kapszulánként:

Zeolit 307,5 mg, Maca gyökér kiv. (Lepidium Meyenii) 27,33 mg, Dolomit (magnézium 15,79 mg, kalcium 34,9 mg) 75,17 mg, kapszula: cellulóz 90 mg.

Figyelmeztetés:

Tárolása: napfénytől védett, jól szellőző száraz helyen. A szavatosságot jelző dátum a termék gyűjtőcsomagolásán található. A készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni. Minden egyes használat után gondosan zárja vissza a dobozt. Az orvosával történt előzetes egyeztetés nélkül ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! A termék 28 napos folyamatos szedését követően tartson 3 nap szünetet. Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszerekre való érzékenység esetén a készítmény alkalmazása előtt feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával. Esetleges mellékhatások megjelenésekor azonnal függessze fel a készítmény alkalmazását! Alkalmazása előtt a krónikus székrekedésben szenvedők vegyék figyelembe a készítmény ilyen jellegű lehetséges hatását.

Nettó tömeg: 90 g

Információk: http://ethicsport.hu/

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo