fbpx

Etyeken ér véget a IV. SuperCross Sorozat

Különleges helyszínen, az etyeki filmstúdióban zárul a IV. SuperCross sorozat. A január 5-én rendezendő cyclo cross verseny egy igazán egyedi, talán soha meg nem ismételhető helyszínen várja a versenyzőket és a közönséget.

A Korda Stúdió és Látogatóközpont területére és a filmgyártás színfalai mögé kalauzolja a IV. SuperCross sorozat zárófutamát a HegyiBringa.

A filmstúdió amellett, hogy tökéletes adottságokkal és infrastruktúrával rendelkezik, egyedülálló lehetőséget nyújt a bringásoknak, hiszen a pálya nyomvonala a forgatásokhoz használt díszletek között halad. A mezőny átrobog majd a Borgiák középkori faluján és a Hellboy II. New York utcáján.

plakat1500

Danó Péter, a rendezvény főszervezője így nyilatkozott:

A Korda Filmpark teljes nyitottsággal és rugalmassággal állt az ötlethez és minden segítséget megad a sikeres lebonyolításhoz, így a rajthoz állók és a nézők egyaránt igen látványos futamokat láthatnak majd.

A település is magáénak érzi a versenyt, hiszen Garaguly Tibor, Etyek község polgármestere díjakat fog átadni, valamint az egyik legismertebb helyi borászat, a Rókusfalvy Birtok is a támogatók között van. Az eredményhirdetés után a szervezők a sorozat összetett díjazását is megtartják, amihez méltó helyszínt biztosít a filmpark étterme. Minden versenyzőt és érdeklődőt várnak a szervezők 2014. január 5-én, Etyeken.Bővebb információk az alábbi linken találhatóak:

Az előnevezését ma éjfélkor záró verseny névadói a BikePont.hu bringabolt és webshop, valamint az Endura sportruházati világmárka.
.
.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo