fbpx

Elindult a magyar Cycle Chic

Bringával? Hogy néz az ki?! Nagyon is jól! Egyre többen jönnek rá, mire jó a bicikli, és egyre többen ismerik fel, hogy a kukásmellényen és a bringás nacin túl is van stílus. Ez az oldal róluk, rólunk, rólad, a sikkesen, avagy chic-esen bringázókról szól. Nő, vagy férfi, magyar, vagy turista, tekerjen melóba, iskolába, buliba, vidéken, vagy Pesten, itt a helye. Hiszen a bringa nem csak sport, hanem a világ talán legkézenfekvőbb közlekedési módja. Csak felülsz, és tekersz. Amerre tetszik, amiben tetszik. Mivel bringázni bármiben lehet.

Nem teszünk mást, mint az ötletadó honlap – a Bike mag Klikk rovatában korábban már bemutatott copenhagencyclechic – mintájára, és a criticalmass.hu közönségének ötletei alapján fotókat töltünk fel az egyik legtermészetesebb dologról, a városi biciklizésről. Nem elérhetetlen, nem kell bonyolítani, csak tekerni a saját stílusodban. Nem vagyunk főváros mániákusak, ezért szeretnénk megmutatni a nagyobb vidéki központok bringás stílusát is. Abban követjük a külföldi mintákat, hogy alapvetően képek lesznek, de néha olvashatók lesznek kisebb szösszenetek a bringázásról bringásoktól és szépíróktól is, szóval időnként némi szöveggel is igyekszünk majd oszlatni a tévhiteket a bringázás lehetetlenségéről, plusz időben megtudhatod, ha lesz egy jó kis chic-es esemény! Ha érdekesnek tűnik, klikk ide: cyclechic.blog.hu

A Cyclechic blog egy teljesen nonprofit civil kezdeményezés, melynek célja a bringás közlekedés előmozdítása ezen új megközelítéssel. Fotózz te is! Ha van ide illő képed, és szeretnéd azt a cyclechic-en másoknak is megmutatni, akkor küldd el e-mailben a chic(kukac)rabic.org címre! Ahogy mondtuk, bringázni bármiben lehet, ezért mi sem szabjuk meg mi a szép, csak azt figyeljük, hogy áll egy bringásnak a bringája és a bringának a bringása. Egy a lényeg: a stílus és a bringa találkozása.

Szöveg: gg
Fotó: gg, NeszeTibi

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo