fbpx

Doppingolt kerékpár? Nézd meg a videót…

hesjedalTegnapi cikkünk kapcsán többen a csalás lehetőségével kapcsolták össze a könnyű országútiba szerelt elektromos rásegítést…

Pár éve Fabian Cancellara korbácsolta fel az indulatokat a klasszikusokon nyújtott emberfeletti teljesítményével. Sokan vádolták a Kancellárt csalással, és azóta mi is hallottunk, láttunk ezt-azt, de ebben a műfajban vádaskodni nem illik. Az éppen zajló Vuelta a Espana-n Ryder Hesjedal azonban szolgáltatott egy mozzanatot, amin nincs nagyon mit magyarázni:

A működési elv nem ugyanaz, mint amit bemutattunk. Fejlettebb…

Jonathan Vaughters, a Garmin csapatfőnöke így kommentálta ma a videót twitterjén:

Kerestetik: kerékpár szerelő villamosmérnöki doktorátussal és/vagy sugárhajtással kapcsolatos ismeretekkel, szigorúan bizalmas munkára, folyékony kanadai nyelvismerettel.

(Wanted: bicycle mechanic w electrical engineering and/or jet propulsion PhD. Highly confidential work. Must speak fluent Canadian.)

Azóta Hesjedal korábbi Garminos csapattársa, Alex Rasmussen egy “ellenvideót” is készített: https://bikemag.hu/magazin/hirek/gyenge-a-valasz-a-doppingolt-kerekpart-leleplezo-videora-de-letezik-megoldas#comment-158376

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo