fbpx

Díjkiosztóval és kérdőívvel indul az év a Nyugat Maraton Kupában

Szombaton került sor a 2013-as Nyugat Maraton Kupa összetett eredményhirdetésére Veszprémben, a Betekints Hotelben. A szervezők azonban nem csak a tavalyi év értékeléséről számolnak be, hanem egy kérdőív segítségével a jövőnek is elébe szeretnének menni olvasóink segítségével…

nyugat_mountain_bike_maraton_kupa

A kicsit zord időjárás ellenére sokan eljöttek a díjkiosztóra, többeknek még egy kis havas városnézésre is volt ideje, olyan korán érkeztek. A kategóriák első három helyezettje vehetett át kupát és a legeredményesebb csapatot is értékeltük, aki a Tatanka Racing Team lett. A díjakat Marton Béla, Balatonfűzfő polgármestere és a Nelson Bike képviseletében Pataki Gábor adta át. Ezúton is gratulálunk minden díjazottnak!

A díjátadón Simon Gábor, a sorozat szervezője bejelentette, hogy 2014-ben is megrendezésre kerül a Nyugat Maraton Kupa. A tavalyi hibákból tanulva pár módosítás lesz az előző évhez képest, átalakítjuk a versenykiírást, változtatunk a pálya jelölési stratégiánkon és a herendi helyszínt Eplény váltja fel – mondta Gábor.

A szervezők úgy gondolták, hogy az év elején közzétett kérdőívből sok hasznos dolgot tudtak leszűrni, ezért 2014-et is egy kérdőívvel kívánják indítani, hogy felmérjék az elvárásokat.

Kíváncsiak vagyunk, hogy a bringások miként látták az előző évet és milyen változtatásokra lenne igény idén, hogy tudnánk még színvonalasabb versenyeket szervezni – mondta a Nyugat Maraton Kupa szervezője.”

Ám azért, hogy egy kis játék is legyen a válaszadók között a Furgon- City Kft. felajánlásából 3 db, a sorozat 1 futamára jogosító nevezést sorsolunk ki!

A kérdőív itt érhető el: https://docs.google.com/forms/d/1o9vC4nmTRqo4T0_y9IMea0LJi6VQayaQevCJnqwfSuQ/viewform

Nyugat Maraton Kupa Szervezői

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo