fbpx

Cyclocross futam a Sportligetben: a második felvonás

 

Ugyan az Országos Bajnokság és a SuperCross sorozat lezajlott, de a cyclocross szezonnak még közel sincs vége! A szeles első futam után most vasárnap, január 18-án állhatnak rajthoz Kőbányai BringaPark Kupa második futamának résztvevői. Online előnevezésre szerda éjfélig van lehetőség.

Töltésen

A szervezők reményei szerint a vasárnapi versenyen már a szakágra jellemző időjárási körülmények várják a versenyzőket, az első futam orkánja után vasárnap havas esőre és 0°C körüli hőmérsékletre lehet számítani – a rövidnadrágok várhatóan otthon maradhatnak. A kőbányai Sportligetben vasárnap reggel 9 órától lehet nevezni, átvenni a rajtszámokat, és a pálya is ettől az időponttól járható.. A cyclocross kerékpár most sem kritérium, mountain bike-kal is bárki rajthoz állhat. Csak jól fel kell öltözni, és már mehet is a verseny 3 km-es pályáján.  A gyerek futamok – rövidített pályán – 10 órakor, az utánpótlás és felnőtt futamok pedig 11 órakor kezdődnek, az alábbi beosztásban:

10:00: Gyerek futamok (U13 Fiú / U13 Lány / U11 Fiú / U11 Lány / U9 Fiú / U9 Lány)

11:00: 1. rajt: Férfi U15  /  Férfi U17  /  Női U17  /  Férfi Master 3  /  Hobbi férfi

11:45: 2. rajt: Férfi U19  /  Női felnőtt  /  Férfi Master 2

13:00: 3. rajt: Férfi U23  /  Férfi felnőtt (Elit)  /  Férfi Master 1

cyclo-logo-fekvo_kicsi

A pálya rajtkörrel indul, a nyomvonalban pedig helyet kapott egy meredek töltés, a területen található dirt pálya néhány hulláma és a gokart pálya is.

Kedvcsinálóként pedig nézzétek meg az első futamról készített videót:

További részletek a www.vuelta.hu/bringapark-kupa oldalon.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo