fbpx

A Lampre-Merida Northwave-ben teker 2015-ben

A Lampre-Merida 2015-ös meze

A Lampre-Merida 2015-ös meze

Az egyetlen olasz bejegyzésű profi kerékpáros csapat, a Lampre-Merida kétéves szponzori szerződést kötött az olasz ruházati céggel, a Northwave-vel.

2015-ben és 2016-ban a Lampre-Merida kerékpárosai a Northwave országúti csúcsmodelljében, az Extreme Tech Plus-ban tekernek majd a WorldTour-versenyeken és a kontinentális viadalokon, és szeretnének főszereplővé válni a legfontosabb eseményeken, mint például a Giro d’Italia-n, a Tour de France-on, a Milano-Sanremo-n és a Párizs-Roubaix-n. A kék-fukszia-zöld mezes csapat megpróbálja túlszárnyalni még a 2014-es esztendő nagyszerű eredményeit is, ami 27 győzelmet jelentett.

A Northwave alapító-tulajdonosa, Gianni Piva örömmel beszélt a Lampre-Meridával létrejött együttműködésről, ami biztosítja, hogy a Northwave cipőket láthatjuk majd a világ legfontosabb versenyein: „Büszkék vagyunk rá, hogy a WorldTour egyetlen olasz csapatával sikerült megállapodnunk, egyesítve erőinket a kerékpársportban egy gyümölcsöző együttműködés reményében. A Lampre-MERIDA révén reflektorfénybe kerülhetnek a Northwave cipők mindenhol a világon, négy kontinensről jönnek a versenyzőink, így új területeket hódíthat meg az Extreme Tech Plus.”

Giuseppe Sarroni, a Lampre-Merida menedzsere kiemelte: „Együttműködésünk a Northwave-vel lehetőséget biztosít a csapatnak, hogy egy olyan partnerrel dolgozzunk együtt, akinek mindig a legfőbb prioritást jelentette a minőség, ráadásul egy olasz cég a világ élvonalából. Szeretném megköszönni Gianni Piva és a Northwave lelkesedését, ami a Lampre-MERIDA csapatával való megállapodás létrehozását elősegítette, mindig jólesik, ha elismerik a csapat értékeit. Biztos vagyok abban is, hogy a kiváló Northwave cipők is segíteni fognak komolyabb céljaink elérésében.”

A Northwave Extreme Tech Plus:

A Northwave Extreme Tech Plus a cég legújabb országúti csúcsmodellje, mindenki egyetért abban, hogy az egyik legjobb választás a piacon, kényelem, merevség és könnyű súly (245 gramm) jellemzi.

Northwave Extreme Tech Plus

Northwave Extreme Tech Plus

A Northwave különleges BioMap tervezésének köszönhetően az Extreme Tech Plus gyakorlatilag mindenkinek tökéletesen illeszkedik a lábára, optimális az erőátvitel, minimalizálva az energiaveszteséget. A varrat nélküli, kompakt felépítés kényelmesebbé teszik a felsőrészt, ami anatómiai szempontok szerint is jobb, ráadásul csökken a tömeg is. Utóbbi anyaga a legfejlettebb mikroszálas szövet, ami az idő múlásával sem veszít kiváló tulajdonságaiból.

Az ultravékony, mindössze 60 gramm tömegű karbontalp garantálja a merevséget, a teljesítményt, kényelmet, ugyanakkor a Northwave egyedi fejlesztésű Airflow rendszere még jobb szellőzést biztosít, köszönhetően a nagy és speciális pontokon elhelyezett szellőzőnyílásoknak. A mellső nyílás a friss levegőt vezeti a talpba, az oldalsó és hátsó nyílások pedig kivezetik azt, megteremtve a folyamatos áramlást. A rögzítés a Northwave egyedi Speed Lace Winch 2 (SLW2) technológiáján alapul, ami az egyetlen rendszer, ami a nyitás és a zárás finomállítását is lehetővé teszi egyetlen gombbal.

A Lampre-Merida csapata január 18-án debütál az új Northwave Extreme Tech Plus cipőkben Ausztráliában, a Tour Down Under versenyen, ami 25-éig tart majd.

(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo