fbpx

Baleset: Jézus nem védte meg Boonen Ferrariját…

Hiába a jótékony cél, hiába Jézus védő áldása, Tom Boonen Ferrarija vállalhatatlan lett. Talán létezik gondviselés „még feljebb” is, hiszen a „remekművet” nem kellett sokáig néznie sem gazdájának, sem a közönségnek…

Ehhez a gyalázathoz a Jóisten sem adhatta áldását...

Ehhez a gyalázathoz a Jóisten sem adhatta áldását…

Két nappal ezelőtt még „a világ legrondább Ferrarijaként” posztolták a négyszeres Párizs-Roubaix-győztes F430-asát, melyről még az elkövető, egy Jeroom nevű rajzfilmkészítő is elismerte ezt… Az új design a Move 2 Improve jótékonysági akciójának keretein belül készült el, és elvileg egy évig kellett volna „viselnie” Boonennek.

Before - Előtte

Before – Előtte

A minap az Omega Pharma-Quick Step kerékpárosai, Boonen és az idei Roubaix-t nyerő Niki Terpstra Spa versenypályáján pózoltak egy jótékonysági eseményen, és az autónak csodájára járt mindenki, negatív értelemben. Valóban borzalmasan néz ki, a „The Beast of Francorchamps” felirat bizonyos szempontból találó.

After - Utána

After – Utána

Érdekesség a jobb hátsó keréknél olvasható „Jézus megóvja az abroncsaim” felirat, ugyanis a pályán Boonenék pont egy defekt áldozatai lettek komoly sebességgel repesztve. Az „after” fotókkal talán helyrekerül a világ rendje és a gyalázatért cserébe a méltó büntetés is elrendeltetett. Szerencsére Boonennek és Terpstrának semmi baja nem lett a bukócsövek közé beszíjazva.

Fotók: twitter, nieuwsblad.be

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo