fbpx

Alpinestars Nimbus Drystar kesztyű

A motorsport egyik legismertebb ruházati márkája a kerékpárosok számára is kínál magas technikai színvonalat képviselő felszerelést. Az Alpinestars Nimbus Drystar kesztyű a motokrosszban megszerzett tapasztalatot ülteti át az egyszerűbb és környezetbarátabb kétkerekűek világába: a Nimbus Drystar fokozott védelmet nyújt a téli napokon, mindazonáltal könnyű, vékony, így elősegítve kerékpár irányításához elengedhetetlen közvetlen érzetet.

kesztyu_kepek_86A motokrossz a ruházat számára is az egyik legkeményebb „terep”, a felszerelést rendesen próbára teszi. Ebből a háttérből érkeznek az Alpinestars tervezők, a kerékpáros felhasználáshoz megalkották a széllel és a csapadékkal dacoló, több szezon keresztül bármilyen időjárás és bánásmód mellett évekig hűen szolgáló kesztyűmodellt, a Nimbus Drystar-t. A Drystar egyébként a kesztyű alapanyagán alkalmazott víz- és szélálló membrán elnevezése is, amely a szellőzés terén is hasonlóan jól teljesít.

Csúszásmentes tenyérkialakítás

Csúszásmentes tenyérkialakítás

Az Alpinestars eme kesztyűje többrétegű kialakítást kap, a már említett membrán mellett vékony „polyfoam” hőszigetelő réteg biztosítja az ideális hőháztartást, ezen felül a kézzel közvetlenül érintkező felület bolyhos mikroszálborítást is kap. Az ellenálló technikai alapanyag ezekkel kiegészítve maximális komfortot és szigetelést biztosít. A markolattal érintkező tenyérrészen és ujjakon szintetikus rátétek, illetve szilikonnyomatok fokozzák a tapadást, a strapabíróságot és a kényelmet. A neoprén csuklórész a megfelelő záródásról gondoskodik, ez a Nimbus Drystar esetében meghosszabbított, illetve bujtatós tépőzárral rögzül.

Többféle színben elérhető...

Többféle színben elérhető…

A praktikus használatot elősegítő megoldások között említhetjük a hüvelykujj felett elhelyezett puha mikroszálas törlőrészt, az érintőképernyő kezelését is lehetővé tevő ujjrátétet, illetve az külső felületen elhelyezett fényvisszaverő nyomatokat, amely a téli időjárásra jellemző kedvezőtlen látási viszonyok közt nyújtanak többlet biztonságot.

Habár nem speciálisan kerékpáros márka által kínált termék, nehéz fogást találni a Nimbus Drystar kesztyűn. A motokrosszban „megedződött” fejlesztők mindent bevetett annak érdekében, hogy a kéz a téli időjárásában meleg és száraz maradjon, emellett a kerékpár kezelését és irányítását is közel olyan szinten biztosítja, mint egy tavaszi-nyári hosszú ujjas típus. Emellett a Nimbus Drystar várhatóan tartós is lesz, az alkalmazott minőségi alapanyagok és a magas szintű kidolgozás mint ez irányba mutat. Kellemes meglepetés ért minket, az Alpinestars eme modelljét mindenképpen megfontolásra ajánljuk!

Minden bizonnyal strapabíró, tartós, ideális téli kesztyű...

Minden bizonnyal strapabíró, tartós, ideális téli kesztyű…

Jellemzők:

 • hőszigetelt, víz- és szélálló, strapabíró téli kesztyű
 • bármilyen felhasználáshoz és időjárási körülmény között hatékony védelmet nyújt
 • többrétegű felépítés
 • DRYSTAR® víz- és szélálló membrán
 • „polyfoam” belső réteg
 • bolyhos hőszigetelő bélés
 • megerősített tenyérrész tapadást fokozó szilikonnyomattal
 • kiváló hőszigetelés és védelem alacsony tömeg és közvetlen érzet mellett
 • nedvességelvezető tulajdonság
 • meghosszabbított passzentos csuklórész bujtatott tépőzáras rögzítéssel
 • mikroszálas törlőrész
 • fényvisszaverő nyomatok az ujjak külső részén
 • érintőképernyő kezelést biztosító mutatóujjbetét
 • fekete, sárga, piros és kék színben

Mért tömeg: 132 gramm/pár.

Ajánlott fogyasztó ár: Ft.

További információ a hazai forgalmazó, illetve gyártó honlapján.

kesztyu_kepek_85

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo