fbpx

Újabb top eredmény az MTB és Triál Eb-ről

Tegnap Hegedűs László az ötödik helyen jutott döntőbe az olaszországi Alpagoban zajló Mountain Bike és Triál Európa-bajnokságon a 26″-os kategóriában, ma pedig tovább tudott javítani…

Hegesűs László

Hegesűs László

Az utóbbi években folyamatosan top10-es világ- és Európa-bajnoki, előkelő világkupa-eredményeket elérő Hegedűs László a ma délutáni döntőben egy helyet előrelépve a kvalifikációban szerzett eredményhez képest a negyedik helyen végzett a 26″-es elit férfi kategóriában, így a cross-country váltó 6. helye után újabb top eredménnyel büszkélkedhet a magyar válogatott.

Akcióban

Akcióban

Kedves rajongòk, azt hiszem életem legjobb eredményét tudhatom magaménak! Az EURÓPA BAJNOKSÁGON A 4. HELYET SZEREZTEM MEG! Köszönet a családomnak és a Bringasportnak a támogatásért!! Továbbá gratulálok minden versenyzőnek! – üzente Hege közösségi oldalán.

Junior (U19) XCO versenyzőink futamára is ma került sor, a mezőnyből magasan kiemelkedő dán Simon Andreassen (1:22:10) mögött Valter Attila a 32. helyen (9:34 p hátránnyal), Kádi József a 39. helyen (11:44 p hátránnyal) végzett, Dina Dániel egy kör hátrányban fejezte be a versenyt a 66 indulóból.

Vasárnap elit női és férfi, valamint U23-as XCO futamok Benkó Barbarával (12:00), Parti Andrással, Juhász Zsolttal (15:00) és Dina Mártonnal (9:30): https://bikemag.hu/magazin/hirek/szerencset-hozhat-a-13-as-szam-a-ma-kezdodo-mountain-bike-eb-n

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo