fbpx

Topeak Bikepacking táskák

A Topeak 2017-re új modellekkel bővítette széles kerékpáros táskakollekcióját. A palettán a megannyi típusú, méretű, kialakítású, illetve funkciót betöltő nyereg-, váz- és csomagtartóra szerelhető táskák mellett immár speciálisan a mai bikepacking túrázási stílushoz passzoló, praktikus, funkcionális, minőségi táskák is rendelkezésre állnak.

topeak_bikepacking_1Az innováció terén a Topeak egyedülálló az iparban: kerékpáros kiegészítői egytől egyig új szemléletet, magas szintű integrációt és funkcionalitást kínálnak. A közkedvelt márka évről-évre újdonságokkal áll elő, amelyek rendre elnyerik a kerékpáripar patinás díjait, elismeréseit – és nem utolsósorban a kerékpárosok millióinak tetszését. A Topeak nemcsak követi a kerékpáros trendeket, hanem egyenesen irányt mutat a kerékpáros kiegészítők fejlődésében. Sok esetben még az igény megjelenése előtt jelennek meg egy-egy hiánypótlónak számító megoldással!

topeak_bikepacking_0topeak_bikepacking_3Az egyik legújabb trend a bikebacking túrázási stílus, amely rendszerint többnapos, kerékpáros kalandtúra, csomagtartók nélkül, kizárólag a bringára közvetlenül és gyorsan applikálható tároló-megoldásokkal. Az új Topeak Bikepacking Collection részét képezi a nyereg mögé tervezett Backloader táskamodell, választhatóan 6 vagy 10L tárolókapacitással. Extrém méretre “nőtt” nyeregtáskáról van szó, belső vízhatlan zsákkal egybeépítve. Kívül beépített szelepet találunk, amin keresztül kipréselhetjük a vízhatlan belső zsákban rekedt fölösleges levegőt, minimalizálva ezzel a csomag méretét. Például az ilyen innovatív megoldásokért szeretjük a Topeak kerékpáros kiegészítőket!

topeak_bikepacking_6

Az előbbi táskamodellt egészíti ki az új Topeak Midloader, választhatóan 3 vagy 4,5 literes űrtartalommal, vízhatlan kialakítású, ami rendkívül stabilan tépőzárakkal rögzül a felső-alsó- és nyereg-vázcsövekhez, kihasználva így az első háromszög holtterét. Mindkét oldalról nyílik, tehát ide érdemes a felszerelés legnehezebb darabjait elhelyezni, ezzel középen tartva a bringa súlypontját.

topeak_bikepacking_8topeak_bikepacking_9A 0,75 literes ugyancsak vízhatlan Toploadert a felsőcsőre szánja a Topeak. Így akár menet közben könnyen és gyorsan hozzáférhetünk az apróbb, gyakran szükséges dolgainkhoz. Rögzítés tekintetében két opció közül választhatunk: rakhatjuk a felsőcső és a nyereg-vázcső közé, de opció a felsőcsőhöz és a kormányszárhoz történő felszerelés is.
topeak_bikepacking_12A 8 liter tárolókapacitású Frontloader a kormányon kap helyet. Ide a könnyebb holmikat érdemes pakolni, mivel a nagyobb súly már nehezítené a biztonságos irányítást. A kormánytáskához jár még egy tartalék hevederkészlet, amivel további plusz „cókmókot“ rögzíthetünk rá – esetleg egy hálózsákot vagy történetesen a kiváló Topeak Bikamper sátrat.

Mind a négy új Topeak táska a legmagasabb szintű alapanyagokból készül, könnyű de tartós, a vizet hatékonyan lepergeti, emellett vízhatlan borítással vagy béléssel is ellátott. Felszerelésük egyszerűbb nem is lehetne, kezelésük pedig példaértékű. Minden bizonnyal a túrázók az új Topeak táskakollekció darabjait szívükbe zárják – akár a bikepacking stílust követik, akár hagyományos kerékpártúrára indulnak segítségükkel
topeak_bikepacking_000Hazánkban elérhető Topeak bikepacking táskák és javasolt fogyasztói áraik:
BackLoader bikepacking nyeregtáska, 10 literes, 26560 Ft,
FrontLoader bikepacking kormánytáska, 8 literes, 26560 Ft,
MidLoader bikepacking váztáska, 3 literes, 15170 Ft.
Hazai forgalmazó: http://www.gepida.hu
Topeak táskák hazai választéka itt, továbbá a bikepacking táskákról bővebb információ itt található.
topeak_bikepacking_00

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo