fbpx

Casco Mini Generation

A biztonságos családi kerékpározás nélkülözhetetlen kelléke a gyermekek számára tervezett fejvédő. A Casco Mini Generation magas szintű védelmet nyújt, könnyen kezelhető, kényelmes, egyedi megjelenésével pedig a kerékpározás iránti motivációt is biztosítja. A “kiskobakok” formáját tökéletesen követő modell, amely ellenállhatatlan dizájnnal szeretteti meg a fejvédő használatát.

CASCO_MINI_GENERATION

Mindenképpen üdvözítő, hogy a családok munka után, a hétvégéken kikapcsolódásként a közös kerékpározást választják. Mindemellett sok gyermek fején sajnos nem látunk sisakot, vagy ha mégis van, annak illeszkedésével, rögzítésével egyértelmű gondok vannak. Fontos, hogy valódi biztonságot nyújtó, megfelelően illeszkedő, kényelmes, egy szóval minőségi fejvédőt viseljen a gyermek – pontosan olyat, mint a Casco Mini-Generation!

CASCO_MINI_GENERATION

Tavasszal az ifjúság egyre nagyobb számban pattan bicajra. Sajnos a kerékpáros balesetek túlnyomó része éppen velük történik, és ha a gyermek komolyabban megsérül, elveszítheti lelkesedését a kerékpározás iránt, a rossz élmény akár az egész életen át végigkísérheti. Egy “menő” sisak viszont éppen meghozhatja a gyermek önbizalmát, komolyabb bicajosnak érezheti magát. A gyermeki lelket a Casco-nál jobban látszólag egy gyártó sem ismeri: a német fejlesztők ellenállhatatlan dizájnelemekkel teszik vonzóvá a fejvédő viselését, egyben elősegítve a kerékpározás biztonságát. A 360 fokos láthatóságot biztosító MyStyle pántok további csinosításra is lehetőséget adnak.

CASCO_MINI_GENERATION

A laborban végzett biztonsági teszteken a célközönségtől függetlenül minden Casco sisaknak bizonyítani kell! A német gyártó gyermeksisakjai természetesen az összes szigorú biztonsági előírásnak megfelelnek, egyszerűen kezelhető állítórendszerrel rendelkeznek, így akár a gyermek önállóan is képes a fejvédőt rendeltetésszerűen és pontosan rögzíteni. A Mini-Generation a Patent Strapping rendszert alkalmazza, amelyet még az izgő-mozgó kölykök számára is könnyű beállítani, a becsatolás módját pedig akár egy 4-5 éves lurkó is képes elsajátítani. A csat természetesen nem csípi be a bőrt, a pánt pedig egyáltalán nem dörzsöl. Ezek a tulajdonságok egy 4-12 éves gyermekre szánt sisak esetében rendkívül fontosak. Hangsúlyozzuk: a rosszul beállított vagy rögzített fejvédő nem nyújt megfelelő biztonságot!

CASCO_MINI_GENERATION

Az összes Casco gyermeksisak technikai színvonala a felnőttekével azonos. Az In-mold MonocoquePlus három darabból álló belső szerkezet, a megnövelt tarkóvédelem, a DiskFit Comfort állítórendszer, a Klima Automatik szellőzés egyaránt jellemzi a felnőtt és a gyermek modellcsaládokat. A Mini-Generation kidolgozása pedig elsőrangú, méltó a gyártó hírnevéhez.

CASCO_MINI_GENERATION

A Mini-Generation két méretben áll rendelkezésre (XS és S), 6 cm fejkörméret-állíthatósággal, így akár 2 éves kortól – tehát már az önálló bicajozás előtti életkorhoz – alkalmazható. Kialakítása gyereküléshez optimalizált, biztonságos és elbóbiskolás során is kényelmes. A kisiskolások fejméretéhez már általában az S méret (50-55 cm) passzol, a kiskamaszok számára pedig a következő fejvédőcsalád, a Fun-Generation ajánlható. A gyermeksisakok a hűvös napokra kiegészíthetők fülmelegítővel és fényvisszaverős esővédő huzattal, amely a gyerekülésben különösen hasznos.

JELLEMZŐK:
>Gyermekek fejméretéhez és formájához igazodó fejvédő
>Gyereküléshez és utánfutóhoz is használható
>Megnövelt tarkóvédelmi zóna
>Patent Strapping pántrendszer
>Egy kézzel, könnyedén beállítható Disk Fit Comfort rögzítés
>Monocoque-Plus szerkezetkialakítás
>Klima Automatik szellőzés és fejhőmérséklet-szabályzás
>Négy évszakos kialakítás
>Mellékelt napellenző
>Opcionális téli fülvédő
>Opcionális fényvisszaverős esővédő huzat
>MyStyle fényvisszaverő pántok 360 fokos láthatósággal
>Személyre szabható dizájn
>Síelésre is ajánlott

Tömeg: 301g (XS méretben), 361g (S méretben)

Ajánlott fogyasztói ár: 14 900 Ft

További információ a gyártó honlapján:
http://casco-helme.de/fahrrad_products/MINI-GENERATION/index.php

casco-mini-generation

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo