fbpx

BikeFun Router Touch telefontok miniteszt

A BikeFun Router Touch telefontok  segítségével szeretett készülékünk kerékpározás során is mindig kézközelben lesz. A kormányra szerelhető tartó praktikus megoldás, bringázás közben számos okostelefon-szolgáltatást használhatunk, a beépített GPS-vevő pedig túrák során és városi tájékozódáshoz lehet igen hasznos eszköz.

A BikeFun Router Touch kezelése egyszerű, szerszám nélkül rögzíthető műanyag konzol tartozik hozzá, a tok a konzolról pedig külön is levehető. A konzol tehát mindig a kormányon maradhat, akkor is, ha a telefon mégis a zsebben vagy a hátizsákban pihen. A poliészter 600D alapanyag az EVA merev szivacsozással kiegészítve megfelelő védelmet biztosít, hatékonyan óvva a készüléket akár terepkerékpározás során is. A hegesztett varratok és vízhatlan alapanyag biztosítja a készülék védelmét az időjárás viszontagságaival szemben. Nem utolsósorban, a TPU kijelzővédő érintőképernyő-kompatibilis.

taskakorkep_vaz_001A BikeFun Router Touch  külső mérete 17 × 11 cm, amely a legtöbb ma forgalomban lévő okostelefonhoz passzol, akár a legmodernebb ötcolos kijelzővel rendelkezők is elférnek benne. Felül tépőzárat találunk, amely segítségével mind a védelem, mind a stabilitás garantált.

Több kerékpárra felszereltük, a vásárlás előtti próba mindenki számára ajánlott!

Több kerékpárra felszereltük, a vásárlás előtti próba mindenki számára ajánlott!

A BikeFun Router Touch telefontokot természetesen kipróbáltuk. Megállapítható, hogy a kidolgozás lehetne valamivel kifinomultabb, a megjelenés pedig szívet dobogtatóbb, ellenben a „vállalt” funkciókat maradéktalanul ellátta. Az érintőképernyő kezelése zökkenőmentesen ment, még szemerkélő esőben is működött, ami a sima védőfóliának nem erőssége. A műanyag rögzítőbilincs első „blikkre” nem tűnik biztatónak, mindazonáltal megfelelően erősen fogja a kormányt, illetve a telefontok is finoman és biztosan csatlakozik a konzolhoz. A nagyobb méretű okostelefon – főleg terepen – kissé vibrált a kormányon, de a képernyő még így is leolvasható és kezelhető maradt. Minden bizonnyal létezik stabilabb rögzítéssel rendelkező tok a piacon, bár kétségtelenül nem a Router Touch árszegmensében.

A bilincs egész stabilan tartja még a nagyobb méretű telefonokat is...

A bilincs egész stabilan tartja még a nagyobb méretű telefonokat is…

A BikeFun telefontok használatával a telefon „fedélzeti komputerként” üzemelt, illetve a navigációs applikáció használatáról sem kellett lemondani. A városban vagy túra közben a tájékozódás egyszerű volt, headset-tel pedig a telefon használata is biztosított. A BikeFun a kerékpáros kiegészítők széles kínálatával áll a kerékpárosok rendelkezésére, a Router Touch mellett többféle, számos különböző funkcióval ellátott telefontartót kínál. Ha kedvező áron keresel speciálisan kerékpáros használatra tervezett telefontartót, a BikeFun Router Touch beszerzése mindenképpen megfontolandó!

Jellemzők

  • praktikus, kedvező áron kapható kerékpáros telefontartó
  • bármilyen kerékpártípusra rögzíthető
  • poliészter 600D alapanyag
  • EVA merev szivacsozás
  • 5”-os monitorral rendelkező telefont is fogad
  • érintőképernyő-kompatibilis
  • szerszámmentes bilincses kormányrögzítés
  • a konzolról a telefontok könnyedén lepattintható
  • vízlepergető anyag
  • könnyen tisztítható
  • 82 g
  • 17 x 11 cm méret

Ajánlott fogyasztói ár: 3890 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo