fbpx

BikeFun Control Alu minipumpa

A BikeFun Control Mini számos fejlett megoldással teszi a defektszerelés feladatát könnyebbé, egyszerűbbé. Habár körképünk egyik legrövidebb pumpája, a teleszkópos mechanika és a biztos szeleprögzítés elfogadható hatékonyságot tesz lehetővé. Nincs szükség több száz karmozdulatra a megfelelő keréknyomás eléréséhez, és ha már a pontos nyomásértékről van szó: a Control Mini integrált analóg mérőt is kínál!

A BikeFun az egyik legnépszerűbb hazai bicajos felszerelés márka, a kerékpározás öröme és az általa képviselt életstílus nevükbe és Ride’n’Roll jelmondatukba egyaránt beleivódott. A széles BikeFun kerékpáros kiegészítő kínálatban a pumpák terén is bőséges a választék, a bicajos minden bizonnyal megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő eszközt. A Control Alu minipumpa (GP-61A modellszám) valójában csak méretében apró, a funkciók száma meglepően nagy.

A gyártó a pumpát számos hasznos technikai megoldással látta el. A BikeFun eme “kigyúrt” aprósága alumíniumházzal és fém dugattyúszárral készül, erős, megbízható és minden bizonnyal tartós konstrukció. A dugattyú járása a pontos megmunkálásnak és a minőségi alapanyagoknak köszönhetően finom és relatíve hatékony. A teleszkópos mechanika lehetővé teszi, hogy a kis méret ellenére a dugattyú megfelelő mennyiségű levegőt szállítson, így a működtetése már nem nevezhető sziszifuszi tevékenységnek.

Integrált nyomásmérőn ellenőrizhetjük munkánk “gyümölcsét”…

Az elfogadható hatékonyságot felhasználóbarát kezelhetőség egészíti ki. A pumpa „autós“ és „szingós“ alu szelepfejjel rendelkezik, a szelepcsatlakozást rögzítő alukar kényelmesen kezelhető. Ennek köszönhető, hogy a levegő megszökése lényegében kizárt, megannyi bosszúságtól mentesítve a kerékpárost az út menti defektszerelések esetén. Ráadásul nyomon követhetjük munkánk eredményét: a Control Alu beépített analóg nyomásmérővel is rendelkezik. Itt jegyeznénk meg, hogy a szelepet pumpálás közben érdemes 12 óra állásba hozni, így a nyomásmérő állása folyamatosan követhető.

További jó hír, hogy a markolat stabil felületet biztosít, kétkomponenses, gumírozott, relatíve vastag, így kompenzálva a rövid kialakítást. A pumpa felszerelése praktikusan a kerékpárvázra a kulacstartó mellé történik, de a kis méretnek és tömegnek köszönhetően a mezzsebbe is simán becsúsztatható. A BikeFun eme funkcionális pumpája minőségi kerékpáros kiegészítő, évekig szolgálhat, feltéve, ha csak akkor használjuk, amikor szükség van rá: út menti defektszerelésnél vagy egyéb “vészhelyzetekben”.

Tekintélyes hossz egy minipumpától!

Jellemzők:
számos funkcióval rendelkező minipumpa
erős és könnyű ötvözött alumíniumtest
teleszkópos mechanika
beépített analóg nyomásmérő
rendkívül finom dugattyúmozgás
alumínium szelepcsatlakozás és szelepzáró kar
vízzáró tömítés a szelepcsatlakozásnál
Presta (szingó) és Schrader (autós) szeleppel kompatibilis
kétkomponenses gumírozott markolat
konzolos vázrögzítés biztosító hevederrel

Hossz: 205/430 mm
Tömeg: 136 g
Felszerelhetőség: hevederrel kiegészített konzol (tartozék)

Értékelés
Hatékonyság: 3
Praktikus használat: 3
Minőség: 3
Ár/érték: 4

Ajánlott fogyasztói ár: 5790 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Tekintélyes hossz egy minipumpától!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo