fbpx

Topeak DryBag okostelefon-tok

Nagyszerű ötlet arra, hogy a szeretett okostelefonod mindig veled legyen! A praktikus, Topeak DryBag tartót a kormányra szerelheted, így bringázás közben számos okostelefon-szolgáltatást használhatsz, mint pl. a GPS-t, ami hosszú túrákon főleg hasznos lehet! A tokhoz műanyagbilincs tartozik, de lehet hozzá vásárolni alumínium kormányszár kupakot is, amely adapterként szolgál. A szivacsos tartó megfelelő rezgésvédelemmel rendelkezik, hogy óvja a készüléket.

smartphone_drybag5_wt_stem

Topeak speciális tervezésű okostelefon-tokjai 3”- 4” (DryBag 4”) illetve 4”-5” (DryBag 5”) kijelző méretű készülékekhez alkalmazhatók. Hegesztett varratok és vízhatlan anyaga biztosítja a készülék védelmét esővel, sárral szemben. A rendkívül ellenálló anyagból készült átlátszó ablak 100% érintésérzékeny, így a készülék kezelése sem okoz gondot.

smartphone_drybag5_wt

A QuickClick™ rendszer segítségével a tok gyorsan, egyszerűen rögzíthető (ez tényleg profi tartozék, sokkal fejlettebb, mint a tucattermékeké!), illetve külön beszerezhető tartók is rendelkezésre állnak. A tok használatával nem kell lemondanod kedvenc alkalmazásod, navigációs programod használatáról kerékpározás közben sem.

smartphone_drybag5_bk_2

Jelenleg elérhető fekete és fehér színekben, 4”-5”-os méretben.

Javasolt fogyasztói ár: 8.300.- Ft

További információ a forgalmazó honlapján

smartphone_drybag4_wt_2

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo