fbpx

Specialized Body Geometry Ridge WireTap™ kesztyű

A Ridge az egyik legrégebben forgalomban lévő modellnév a Specialized palettán, ami egyáltalán nem a véletlen műve. Ez a modell kis tömegéről, vékony párnázásáról méltán híres, amely nem akadályozza a kerékpár precíz irányítását, kényelmes viselet mind a hűvösebb nyáron napokon, magaslati körülmények között vagy az átmeneti évszakokban. A család legújabb generációja a Specialized Body Geometry Ridge WireTap™ kerékpáros kesztyű, a kerékpárral érintkező egyik fontos kontaktuspontot varázsolja tökéletessé – ráadásul most már érintő kijelzőkkel kompatibilis Wiretap technológiával készül, melynek segítségével könnyedén tudod kezelni mobil eszközeidet.

Ridge_Wiretap_3
A Ridge WireTap™ többféle alapanyagot alkalmaz: a kézfejen jól szellőző és pillekönnyű hálós anyagot kap, a kopásnak kitett részeken erősebb, a többi helyen a lehető legpuhább, a legkényelmesebb mikroszálas szövetalapanyagból készül. A tenyérrészen a legvékonyabb Body Geometry zselés betétet kapta, így biztosítva a kényelmet a kiváló tapadást, a megfelelő szellőzést és a versenykörülmények között fontos precíz irányítás mellett.

A Specialized Body Geometry Ridge WireTap™ mindenképpen olyan teljesítmény-orientált kerékpárosoknak ajánlott, akik a pontos irányítást helyezik előtérbe a kényelemmel szemben – ha az utóbbi a prioritás, a Specialized számos BG modellcsaládja jobb alternatíva, például a nemrég bemutatott BG Sport modell. Ellenben a Ridge viselete mind szellőzés, mind kormány felőli visszajelzés szempontjából a kesztyű nélküli kerékpározásra hasonlít. Hasonlóképpen az „okostelefon” kezelése is teljesen zökkenőmentes a Ridge-ben – mintha ott sem lenne!

Ridge_Wiretap_4

Felmerülhet még a kérdés, hogy kell-e nyárra hosszú ujjas kesztyű: a válasz egyértelműen igen. Ne csak a hűvösebb, szeles napokra gondoljunk, hanem az esetleges hegyi túrákra, vagy a néhány hónap múlva sajnos beköszöntő átmeneti időjárásra. 18 fok alatt mindenképpen jobban járunk egy olyan olyan kesztyűmodellel, amely az ujjakat is takarja: főleg ha az a kerékpár – vagy a mobil telefon – kezelését nem akadályozza.

Összefoglalva, a Specialized Body Geometry Ridge WireTap™ egyaránt alkalmas MTB vagy országúti használtra, közlekedésre, edzésre vagy versenyzésre. Hosszú ujjas Body Geometry szabásának köszönhetően a kesztyű kiváló kényelemmel és kis tömeggel rendelkezik, párnázása vékony, nem akadályozza a kerékpár precíz irányítását. Mindezen felül érintő kijelzőkkel kompatibilis Wiretap technológiával készül, melynek segítségével könnyedén tudod kezelni mobil eszközeidet anélkül hogy le kellene venni a kesztyűt.

Ridge_Wiretap_7

Hölgyek számára optimalizált kialakítással is kapható, ez a modell kiválóan szerepelt a német Bike magazin tesztjén!

[divider scroll_text=”Specialized Body Geometry Ridge WireTap™”]
Jellemzők:

  • vékony, Body Geometry párnázás az optimális kerékpárirányítás és a jobb vérkeringés érdekében
  • érintőkijelzőkkel kompatibilis
  • a keskeny és vékony tépőzár nem akadályozza a kézfej mozgását
  • Puha, nedvszívó Microwipe hüvelykujjborítás
  • jól szellőző, könnyű nejlon/spandex hálós felsőrész
  • tartós, megerősített Micromatrix szintetikus bőr tenyér

Javasolt fogyasztói ár: 12.400 HUF

További információ, mérettáblázat a forgalmazó honlapján

Ridge_Wiretap_1

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo