fbpx

NORTHWAVE BLADE téli kerékpáros sapka

northwave_blade_cap_1A hűvös időjárásban a fej melegen tartása kiváltképp fontos, lévén a testhő jelentős része onnan távozik. A menetszél miatt a kerékpáron pedig egyenesen létfontosságú a megfelelő védelem biztosítása, ráadásul a fejvédő használatát is bele kell számolni a képletbe.

A Northwave Blade téli sapka ősztől tavaszig jó szolgálatot tesz, biztosítja a fej hőszigetelését, Northwave 4Pro® membrános homlokrésze fokozott védelmet nyújt a fejvédő által nem takart, a menetszélnek leginkább kitett homloküregnek. Aki érzékeny az itt képződő gyulladásokra, imáiba foglalja a Northwave tervezőket a speciális anyagválasztásért.

A Blade hátsó részén a számos egyéb Northwave téli ruházatban megtalálható, kiváló Vuelta® alapanyag kap szerepet, amely többrétegű, rendkívül fejlett szövet, különösen jól szigetel, és kényelmes viseletet biztosít. A Blade vérbeli, profi kerékpáros felszerelés, sisak alatti használatra optimalizált, amely emellett szélálló, puha, lélegző, antibakteriális kivitellel rendelkezik – jobbat nem is kívánhatnánk.

A NORTHWAVE a 4Pro® membránt speciálisan erre a felhasználásra fejlesztette, a szövet külső rétege zárcellás membrán, így hatékonyan ellenáll a légáramnak. Emellett a 4Pro® meglepően nyúlékony, felveszi a fej formáját, a belső réteg pedig természetesen bolyhos, puha szövet, ezzel garantálva a kényelmet. Mivel a homlokrészen kevésbé izzadunk, itt a tökéletes védelem fontosabb, mint a légáteresztő képesség, de a megfelelő szabással és anyagfelhasználással párosítva a Blade biztosítja mind a tökéletes védelmet, mind a testpára hatékony elvezetését.

northwave_blade_cap_2A Blade egyéb részein alkalmazott Vuelta® alapanyag mindkét irányba rugalmas, többrétegű szerkezettel rendelkezik, így a lehető legnagyobb fokú kényelmet biztosítja. Emellett kiválóan hőszigetel, vékony, tehát a fejvédő használatát sem korlátozza. A belső réteg különösen finom tapintású, antibakteriális, bőrbarát, ráadásul hatékonyan vezeti el a testpárát a külső réteg irányába. Még az intenzív edzések során sem tapasztalunk befülledést.

nwJellemzők:

  • Northwave’s 4Pro® membrán homlokrész – tökéletes védelem a homloküreg számára
  • teljes burkolás tarkórésszel, többrétegű Vuelta® alapanyag – még a legzordabb időjárásban is melegen tart, tökéletesen illeszkedik a fejre, a fejvédő használatát nem korlátozza
  • Flatlock ergonomikus varrások a kényelem fokozása érdekében
  • fejvédő alatti használatra tervezve
  • kényelmes viselet
  • fényvisszaverő elemek a tarkórészen a biztonság fokozása érdekében
  • egy méretben kapható

Ajánlott fogyasztói ár: 7290 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján

northwave_logo

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo