fbpx

Hamax Siesta Plus gyerekülés Hamax Plus csomagtartóhoz

A holland Hamax a gyermekszállító ülések specialistája, piacvezető ebben a piaci szegmensben. Nemcsak kerékpárok számára készítenek praktikus, biztonságos, kiváló minőségű modelleket, hanem egyéb közlekedésre szolgáló eszközökre is. A most bemutatott Hamax Siesta Plus lényegében a tökéletes kerékpáros gyerekülés, amellyel a bicajozás szeretete és hasznossága megosztható a legfiatalabb családtaggal is. Aki úgy nő fel, hogy nem az autó üvegén keresztül szemléli a világot, nagyobb eséllyel fog később maga is kerékpárral közlekedni! hamax_4

A Siesta Plus gyerekülés számos technikai innovációt tartalmaz, amely más gyártóknál hiányoznak. Ilyen a csomagtartó rendszerrel való integrálhatóság, amely leegyszerűsíti a kezelést, illetve nagyobb biztonságot nyújt a gyermek számára. Nem utolsósorban a gyermekülés megjelenése is lényelesen letisztultabb, mint az egyéb bilincses rögzítésmódszerrel. További fontos tulajdonság, hogy a Siesta Plus ülés a kerékpárral zárható kapcsolattal rendelkezik, amely megelőzi az esetleges eltulajdonítását. A rendszer kiegészíthető csomagtartó-meghosszabbítással, amely az eredeti funkciót is lehetővé teszi. Természetesen a gyermekülés a Hamax Plus csomagtartóval rendelkező kerékpárok közt tetszőlegesen váltogatható: egyik nap az édesanya, a másikon az apa viheti a kicsit a bölcsibe!

hamax_8Természetesen léteznek más gyermekülés típusok, amelyek a csomagtartóra rögzíthetők, de a Siesta Plus esetében a kapcsolat egy rugós felfüggesztést is kap, így kímélve a kicsiket az út rázkódásaitól. A háttámla fokozatos dönthetősége pedig lehetővé teszi az „alvó üzemmódot”: a kellemes ringás során a gyermek akár szundíthat egyet, és mindezt a legkényelmesebb testhelyzetben teheti. Az ülés kiegészíthető nyaktámasszal is! A hárompontos biztonsági övet egy további mellkasheveder egészíti ki, így beszálláskor egy kézzel is biztos elhelyezkedést érhetünk el. Minden Hamax kerékpárülés megfelel az igen szigorú EN14344 szabványnak, környezetbarát vagy újrahasznosított alapanyagokat alkalmaz.

hamax_1

A Hamax több mint fél évszázados múltra tekint vissza, a kezdetekben gyermek síléceket, szánkókat és korcsolyákat készítettek, majd 1981-ben mutatták be első kerékpárpáros gyerekülés modelljüket. Bő három évtized alatt úgymond „ki lehet tanulni” a szakmát, illetve további hasznos kerékpáros kiegészítőket lehet tervezni, amely a gyermekek szállítását még egyszerűbbé varázsolják. Ma már a „szélvédő plexitő” a gyermekfejvédőig sok minden szerepel a kínálatukban, érdemes ezek között is szétnézni!

hamax_5Jellemzők:

• DIN EN 14344 szabvány
• TÜV/GS tanúsítvány
• 9 hónapos kortól max. 22 kg-ig
• Alacsonyabb súlypont
• Gyerekbiztos pántok és csat
• 20 fokban dönthető háttámla
• Ergonomikus dizájn, könnyű és gyorszáras rögzítés
• Több hely a bukósisaknak
• Közvetlen, praktikus rögzítés Hamax Plus rendszercsomagtartón

Eredeti ár: 37.300,- Ft
Bikestore24.hu ár: 29.500.- Ft

További információ a bolt honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo