fbpx

Cube Comfort hordozható pumpa

Gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy kerékpárosként egy napon ott állsz az út szélén defektes kerékkel. Ha felkészülsz előre erre az eshetőségre, tudod folytatni az utat. Mindenképpen érdemes tanulmányozni a defektszerelési tanácsokat, és ami a legfontosabb, mindig legyen nálad hordozható kerékpáros pumpa és póttömlő. Ha csak szökőévenként egyszer kerül elő a zsebből, akkor is megérte hurcolni!

cube_pumpa_1

A markolat 90 fokban kihajtható

A markolat 90 fokban kihajtható

A Cube Comfort hordozható pumpát felszerelheted a kerékpárvázra, beleteheted a táskába vagy hordhatod a mezzsebben is – talán még éppen elfér. (Vásárláskor próbáld ki, hogy valóban praktikus-e ez a megoldás!) A Cube Comfort a méret terén nem köt kompromisszumot, így használata hatékony, a megbízhatóság és kis tömeg érdekében alumínium konstrukció. 245 mm hosszú, azaz nem minipumpa, így meglepően gyors és hatékony működést tesz lehetővé, mindkét mozdulatra (nyomás és húzás) fúj, és akár 8 bar nyomás is elérhető vele. A praktikus használat érdekében nyele 90 fokban kihajtható. Kétféle színben kapható, a fekete változat könnyedén harmonizál minden kerékpárvázzal, amelyre konzolos rögzítéssel is felszerelhető, a „Cube kék” pedig szerintünk ellenállhatatlan!

cube_pumpa_2

Minimum két pumpára van szüksége a kerékpárosnak: egy otthoni műhelypumpára, illetve egy utazósra.

Minimum két pumpára van szüksége a kerékpárosnak: egy otthoni műhelypumpára, illetve egy utazósra.

A pumpa használható mind szingó-, mind autószeleppel, az átalakítás egyszerű mozdulatot igényel. Továbbá az Cube Comfort esetében a tervezők számos hasznos megoldást alkalmaztak, amelyek növelik a pumpa megbízhatóságát és funkcionalitását. Ilyen például a markolat és a ház közötti vízzáró tömítőgyűrű, amely megakadályozza a víz behatolását, azaz a vázra felszerelve, rossz időjárásban is sokáig hű társunk lehet. Az alumínium alapanyag ugyancsak a hosszú élettartamot szolgálja. A kétutas mechanika lehetővé teszi, hogy gyorsan nagy nyomást érjünk el a Cube Comforttal.

Jellemzők:

  • Ház: alumínium
  • Markolat: 90 fokban elfordítható műanyag
  • Szín: kék, fekete
  • Szelepkompatibilitás: Presta (szingó)/ Schrader (autós)
  • Hossz: 245 mm
  • Tömeg: 113 g
  • Felszerelhetőség: konzol (tartozék)

Ajánlott fogyasztói ár: 5.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Fekete színben is elérhető

Fekete színben is elérhető

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo