fbpx

Mario Cipollini, James Bond szerepében az Eurobike-on!

A kerékpársport legismertebb macsója, az olasz Mario Cipollini mindig is megosztotta a közvéleményt, mindig is extravagáns szerepben próbált tündökölni. Legújabb merész húzása az Eurobike-on: Super Mario éppen a 007-es ügynök, James Bond szerepében tündököl, erre építve a nevével fémjelzett márka legújabb modelljének bevezetését.

Mario Cipollini az Eurobike-on

Cipo ezzel hozta szokásos formáját, vagyis ki (vagy mi) más lehetne a kiállítás legérdekesebb produkciója, mint Super Mario standja. Lehet rá bármit mondani, szeretni vagy nem szeretni, de egyet nem lehet elvitatni, profi gépezet működik mögötte, és minden a helyén van.

Mario Cipollini az Eurobike-on

A legtöbb gyártó hozza a standját, jobb esetben egy ütős látványtervvel rukkol elő, Cipollini természetesen ennél jóval nagyobb intézmény. Nem véletlen, hogy a legkönnyebben úgy lehet megtalálni az MCipollini standot, ha a legnagyobb tömeget keressük a 12 hangár legnagyobbikában, az A1-ben…

Mario Cipollini az Eurobike-on

Belépve a “szentélybe” néhány kerékpárt találunk,sejtelmesen megvilágítva, persze “véletlenül” ebben a sejtelmes megvilágításban a legjobb képek készíthetők saját fény használata nélkül az egyébként önmagukban is figyelemre méltó kerékpárokról.

Mario Cipollini az Eurobike-on

Persze valójában mindenki egy fekete palásttal letakart gép felé pislog, mi lehet alatta??? Az MCipollini RB1000, amivel kapcsolatban ugyancsak emlékezetes videó készült? Nem, hiszen az itt van mellette. Persze hamarosan biztosan bemutatják az új videót is, de mégis van az egészben valami izgalmas, valami titokzatos…

Mario Cipollini az Eurobike-on

És egyszer csak beviharzik a Király, vagyis Super Mario, akarom mondani maga James Bond kerékpáros ruhában! Hey! Tutto bene! Irány a letakart gép, Cipollini leleplezi cége legújabb termékét. Professzionális!

Mario Cipollini az Eurobike-on

Az olasz sztár pár percig élvezi, hogy kattognak a gépek, villognak a vakuk. Megnyugtatok mindenkit, senki másra nem mered ennyi kamera az egész kiállítást tekintve.

Mario Cipollini az Eurobike-on

Aztán Cipo kivonul, újabb pár percre leplezetlenül hagyja a vörös-fekete csodabringát, hogy a technokraták, akik esetleg vannak annyira kockafejűek, hogy érdeklődnek egy MCipollini kerékpár műszaki paraméterei iránt, fotózhassák a gépet is.

Mario Cipollini az Eurobike-on

Az új termék neve: Bond. MCipollini Bond. Kevésbé futurisztikus, mint az RB1000, szakítva ideiglenesen a Dura Ace-szel szerényen rábiggyesztettek egy Super Record szettet, a legtöbb kiegészítőt pedig az FSA szállítja idén.

Mario Cipollini az Eurobike-on

Sok idő azonban nem marad a bringára, Cipo ugyanis érces hangján mindenkit a kivetítő elé invitál, hogy együtt nézzük meg a legújabb videót. Őrület… James Bond felnyalábolja a titkos terveket, elviharzik egy sportkocsival, majd kiszáll, előveszi a csomagtartóból a bringát, és hátán a tervekkel belószol a hegytetőn, a két gonosz motorosnak esélye sincs utolérni – bringás-motoros üldözés szűk lejtőkön… Cool, cool, cool!

Mario Cipollini az Eurobike-on

A hatás nem marad el… És a koccintás sem, jut bőven pezsgő a közönségnek, hogy mindenki jó szájízzel hagyja el a standot. Hogy volt ott valami jóféle kerékpár is? Persze. Illetve nem jó, hanem a legjobb. Miért is? Egyértelmű: mert Cipollini neve díszeleg rajta.

A videó:

FILM BOND from Mcipollini on Vimeo.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo