fbpx

Eurobike mustra: Mongoose

Az itthon kicsit méltánytalanul elhanyagolt márka standját is megnéztük. Nagy újításokat nem dobtak be ezúttal – leszámítva talán a Maurice-t -, inkább csak a festésben és az alkatrészek színösszeállításában hoztak újat. Abban viszont határozott javulást észleltünk a tavalyiakhoz képest.

Új dolog a Mongoose kínálatában a fixi. A 4130 duplán húzott Cr-Mo csövekből álló Maurice, muffolt vállú Cr-Mo villával, Weinmann névvel jelzett Thunderbird / Formula kerékkel, 16 fogas Dicta szabadonfutó / fixi aggyal. Egyszáz magyar ezres körül lesz az ára.

mongoose-1

Steve Romaniuk, a Mongoose Team DH versenyzőjének új 2010-es Boot’R Team gépe. Az új FreeDrive DH váz 210-et mozdul és 150 mm széles Maxle hátsó tengelye van.
A teljes dizájn a fehér/fekete/arany kombinációra épült, kezdve az X0 váltástól, a láncon át, az Avid Code kábelcsatlakozásáig, de természetesen a Rockshox Vivid 5.1 tag és a 2010-es Boxxer is egyéni arany matricákkal lett ellátva.

mongoose-2

Megújul az itthon is közkedvelt, Cro-Mo vázas dirt-urban gépük is. A Ritual Dirt-Hi, a csúcsmodell, kapható lesz ugyanabban a szép fehér színben is, mint a Boot’R. Sram X7-tel, Morzo DJ II-vel, Juicy 3-mal szerelik és 220.000 Ft körül lesz az ára.

mongoose-3

Ez pedig egy figyelemre méltó vázpapucs egy 2010-es-, Alfine-nal szerelt Sabrosa Ocho-n. A megoldás neve „Slot Jockey-ITS” – ügyes és szép megoldás, ahogy a belső lemez a tárcsafék konzollal együtt csúszik, ha állítjuk a tengelytávot.

mongoose-4

És végül a maraton versenyek kedvelőinek is mutatunk egy újdonságot. A 2010-es Canaan Team van a képen, mely elöl-hátul 100-at mozog és a Mongoose FreeDrive hátsó felfüggesztését kapta. Majd’ minden csúcskategóriás rajta, mint a Fox 32 FIT RLC / RP23 rugózó elemek, a narancs Noir carbon hajtókar, az Elixir CR Mag, vagy a narancs X0 váltó.
740 ezer körül várható az ára.

mongoose-5

Forgalmazó: www.mali.hu

(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo