fbpx

Zefyros Top Design Innovated (R14) MTB külső gumi

A cseh Rubena márka jól ismert és szeretett külső gumijai és egyéb termékei immár MITAS márkanév alatt kaphatók. Természetesen az elvárt minőség azonos, a fejlesztések pedig továbbra is gőzerővel folynak. Az új 2016-os MTB köpenyek közül most a felső kategóriás Zefyros Top Design innovated modellt mutatjuk be.

small_logo_Mitas_DesignedAz “Innovated” utótagú R14-es mintázatú MTB külső gumi a Zefyros Top Design továbbfejlesztett változata. A pontosabb kezelhetőség és nagyobb sebesség érdekében dogozták át a mintázatot, a száraz, kemény felületű terepen verhetetlen MTB típus. Természetesen az új Mitas felső kategóriás modellek esetében a könnyű és rugalmas Rubena szövetszerkezetet kapjuk. A mintázat tekintetében a Zefyros Top Design Innovated magasabb oldalbütykei fokozott kapaszkodó képességet és nagyobb megbízhatóságot kínálnak a kanyarokban, így az szélesebb körben használható anélkül, hogy eredeti képességei – az alacsony gördülési ellenállás és a fokozott kényelem – csökkennének.

R14_ZEFYROS TDi_57-584_grey-lines_rendr-rim
A Zefyros Top Design innovated 650B kerékméretben Tubeless Supra belső nélküli rendszerrel egy- vagy kétkomponenses változatban lesz elérhető. Az utóbbi modell két gumikeveréket alkalmaz: a puha, kiválóan tapadó SSC – Grey Line gumikeverék a futófelület szélein, az ellenálló CRX összetétel a futófelület közepén és az oldalfalakban kap szerepet. A két alapanyag kombinációja a külső gumit alkalmassá teszi a teljesítményorientált használatra, versenyzésre, hiszen az alacsony tömeg és gördülési ellenállás magas egyenesfutási sebességet, kanyarokban tökéletes tapadást és biztos kanyarvételt garantál.

A Mitas továbbfejlesztett Tubeless technológiája az Aramid peremes szerkezetet egészíti ki egy magas rugalmasságú segédanyaggal, így biztosítva tökéletes záródást a lehető legcsekélyebb tömeg mellett. A Zefyros Top Design Innovated főképpen XC/XCM MTB felhasználásra ajánlott, kellően ballonos, stabil és kényelmes a modern, kihívást jelentő pályákhoz.

Jellemzők:

  • 57 – 584 (27,5 x 2,25″) méret
  • hajtogatható Tubeless Supra egy-, vagy kétkomponenses kivitel
  • 127 TPI szövetsűrűség
  • hordós technológia (OLT)
  • rugalmas Skinwall (SW) oldalfal
  • Aramid perem magas rugalmasságú segédanyaggal
  • Grey line kétkomponenses futófelület
  • 560-570 gramm

Ajánlott fogy. ár: 9.290,- Ft-tól

További info az alábbi elérhetőségeken:

www.mitas.co.hu

www.facebook.com/RubenaHungary

Az összes Mites MTB köpenymodell:

rubena_2016_mtb_cat

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo