fbpx

Zefal K-Traz U-14 kerékpárzár

zefal-ktraz-u14_1Ha kénytelenek vagyunk kerékpárunkat felügyelet nélkül az utcán hagyni, egy komoly zárat is be kell beszerezni. A minőségi szórás elképesztő: van, amelyiket még egy alkalmi tolvaj is pár másodperc alatt ki tud nyitni, ellenben kapható olyan típus is, amely láttán a profi tolvajok azon nyomban odébbállnak. Nem a méret a lényeg: elrettentő megjelenésű zárak készülnek elképesztően silány, puha anyagból, amíg egyes filigrán modellek kifognak a fűrészen, az áttételes vágószerszámon, a zárfúrón és a fagyasztóspray-n is. Az új Zefal K-Traz lakatok dupla záró mechanizmussal (Z-SAFE) készülnek, ezáltal optimális biztonságot nyújtanak szakítási és csavarási erők ellen is.

A kerékpár értékéhez igazítva válasszuk ki a megfelelő zárat! De melyik a megfelelő? Ezt segít eldönteni a gyártók biztonsági skálája, mely a zárakat egységes szempont szerint, védelmi érték alapján osztályozza. Így egyazon gyártó kínálatában valamennyi zár, típustól függetlenül, abszolút érték szerint összemérhető. Zefal K-Traz U14 lopás elleni a védelme a Zefal skáláján 4.5 pont. Edzett acél alapanyagból készült, amely dupla védelmet kapott, az U-profil gátolja a zár könnyű kinyitását, melyhez három kulcsot mellékelnek.

zefal-ktraz-u14_3A K-Traz U14 levédett Z-SAFE+ rendszerrel kerül forgalomba, ami még erősebb védelmet nyújt négy helyen rögzítve a lakat szárait. Minden lakat zárja 5 cilinderes fúrás, kihúzás és fagyasztás elleni védelemmel valamint „lock bumping”-ot megakadályozó rozsdamentes acél tüskékkel (Z-CILYNDER) van ellátva, továbbá erős gumírozott műanyag borítással, hogy a váz ne sérülhessen meg. A vázhoz könnyedén és stabilan rögzíthető a csomagolásban adott felfogatók alkalmazásával.

zefal-ktraz-u14_2Összegezve, a méret, súly és biztonság tekintetében az edzett acélprofilból készült, speciális zárral rendelkező U-lakat a legjobb választás, kiegészítő kábellel együtt teljes védelmet kínál. Ilyen típus a Zefal K-Traz U14, tehát városi használatra – még akár a veszélyesebb környékeken is – megfelelő. A minőségi zárat egyszer kell csak megvenni, ha nem jól választottunk akkor a kerékpárt kétszer: tehát a silány zárak a legdrágábbak!

ZEFAL-LOGOJellemzők:

  • edzett acél alapanyag
  • erős gumírozott műanyag borítás
  • U-profil gátolja a zár könnyű kinyitását
  • vázhoz könnyedén és stabilan rögzíthető
  • három kulcsot mellékelve
  • rúdátmérő: 14 mm
  • méret: 115 x 292 mm
  • tömeg: 1,6 kg

Ajánlott fogyasztói ár: 10.990 Ft

További információ a forgalmazó honlapján

zefal-ktraz-u14_main

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo