fbpx

WTB Nano TCS-kompatibilis MTB köpeny

Cross country versenyzésre, teljesítményorientált terephasználatra tervezett MTB köpenymodell számos gyártó palettáján megtalálható, de amelyik egyben olyan strapabíró, hogy Jay Petervary MTB ultramaratonista már 3 alkalommal teljesítette vele a legendás a Kanadától Mexikóig nyúló Tour Divide versenyt, abból kétségtelenül csak egy van: a WTB Nano.

wtb_nano5
A WTB Nano TCS-kompatibilis MTB köpeny klasszikus kerek profillal rendelkezik, apró mintás, így inkább száraz terepen csillog, szövetszerkezete ellenben nem papírvékony, határozottan tartós, erős, így mind hosszabb távú versenyekre, mind nehezebb terepviszonyokhoz vagy teljesítményorientált túrázásra ajánlott. Sokan esküsznek arra, hogy ez az egyik legjobb választás a porral borított pályákra, illetve ilyen terepviszonyhoz.

wtb_nano6
A Nano most már kapható 29er méretben is, és valljuk be őszintén, ott már nincs túl széles kínálat versenyköpenyekből. A kiemelkedő középső mintázatnak köszönhetően még a 29”-os kerékméret adta fürgeségre is rátesz egy lapáttal: iszonyatosan dinamikus, egyenetlen terepen sem lassul be vele a kerékpár. Erős szövetszerkezetének köszönhetően nem hajlamos a defektekre, és létezik TCS, azaz tubeless kompatibilis változatban is, amely belső nélkül is használható. Ez utóbbi minden idők egyik leggyorsabban gördülő MTB gumija, kiváló defektvédelem kiegészítve.

wtb_nano4
A TCS rendszer könnyen felszerelhető, nem kell kompresszor az első pumpáláshoz sem. Habár a  WTB Nano TCS se nem a legkönnyebb, se nem a legolcsóbb a piacon, a strapabíróság, a könnyű kezelhetőség, a kiváló tapadás, illetve a lélegzetelállító gyorsaság ezt a hátrányt mindenképpen ellensúlyozza. Mit sem ér az a köpeny, amely a verseny kellős közepén tönkremegy vagy a kanyarokban sodródik, ezzel értékes másodperceket veszítve.

wtb_nano2.pngTípusok:
TCS (Tubeless Compatible System): UST és ETRTO szabvány szerint készült TCS köpeny speciális, bombabiztos peremprofillal csatlakozik az abroncshoz, kettős gumiösszetételt alkalmaz.
2.1 26″
2.1 29″

Race: könnyű versenyköpeny tömlővel történő használathoz, 60 tpi szövetszerkezet, aramidkarimás, hajtogatós kivitel, lágy gumiösszetétellel a minimális tömeg érdekében.
2.1 26″
2.1 29″

Comp: kiváló ár/érték arányt mutató változat, erős, ellenálló DNA összetételű gumikeverék 27 tpi szövetszerkezet, acélkarimás, tömlővel szerelhető változat.
2.126″2.1 29″

Tömeg: 505-700 g
Ajánlott fogyasztói árak:

  • Nano 2.1 TCS     13 700 Ft
  • Nano 2.1 Race     10 800 Ft
  • Nano 2.1 Comp     7 200 Ft
  • Nano 2.1 29″ TCS     15 300 Ft
  • Nano 2.1 29″ Race     11 500 Ft
  • Nano 2.1 29″ Comp     7 600 Ft

[divider scroll_text=”SCROLL_TEXT”]
További információ a forgalmazó honlapján

logo_wtb

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo