fbpx

Topeak DeFender™ iGlow világító országúti sárvédő

defender_iglow_3A Topeak termékei tervezése során a funkcionalitás valamint ergonómiai tényezők mellett nagy hangsúlyt fektet a biztonságra is. Ennek szellemében alkotta meg két – már meglévő – modelljének speciális változatát. A DeFender™ iGlow és MiniRocket iGlow termékek különleges fényforrásaiknak köszönhetően nagyban növelik a kerékpáros láthatóságát éjjel, illetve korlátozott fény viszonyok között.

Először a Topeak DeFender™ iGlow-t mutatjuk be, amely egy kecses formájú országúti kerékpárra tervezett, másodpercek alatt installálható hátsó sárvédő. Az integrált optikai szál egyaránt látható oldalról, illetve hátulról. Alsó felülete polírozott, amely meggátolja szennyeződések megtapadását, illetve elősegíti a sárvédő tisztíthatóságát. Használatával nincs szükség kiegészítő hátsó fényforrásra, ráadásul esztétikai élményt is nyújt.

defender_iglow_mnt_1b

25 mm széles gumiköpeny mellett nyújta az optimális védelmet, de mivel nem szorosan a külső felett van, használhatjuk akár 20-32 mm-ig. Pillanatok alatt rögzíthető, a nyeregszár-átmérőtől független, így bármilyen, nem konvencionális, aero, triatlon vagy más vázkialakításhoz is passzol. Ugyancsak néhány mozdulattal a köpeny fölé pozícionálható (ismét bármilyen vázméret- vagy vázkialakítás mellett), így a leghatékonyabb védelmet nyújtva a vízfelcsapódás ellen.

defender_iglow_tail_1bJellemzők:

  • Fényforrás: 1 Super Bright Red Led
  • Elem (mellékelve): CR2032 x 2 db
  • Üzemmódok: folyamatos/villogó
  • Üzemidő: 60/100 óra
  • Mérete: 62,6 x 5,8 x 9 cm
  • Súly: 125 gramm
  • Javasolt fogyasztói ár: 8.300 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján
[divider scroll_text=”Topeak DeFender™ iGlow”]
defender_iglow_1

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo