fbpx

Topeak Alien II marokszerszám

topeak_alien_26_1A számos nemzetközi díjban és elismerésben részesült, 26-funkciót biztosító Topeak Alien II marokszerszám az innovatív kerékpáros kiegészítőkről ismert Topeak egyik klasszikus terméke, bicajosok százezreinek lapul zsebében, nyeregtáskájában. Lehet, hogy minden nap kerül kézbe, de ha valami a kerékpáron meghibásodik, az összes szerszám megtalálható rajta, amely az megjavításához, illetve kisebb karbantartásokhoz szükséges. Ha nem volt még a kezedben Topeak Alien II, akkor ezt az élményt vedd fel a bakancslistádra!

A rangos Reddot Award, illetve más zsűrik által többszörösen díjazott Alien II marokszerszám kettécsúsztatható, 26 funkciót biztosít, megtalálható rajta a láncszerszám, amely ráadásul bármilyen modern lánchoz alkalmazható. Továbbá rendelkezésre áll az összes eszköz, amellyel a kerékpár általános karbantartása elvégezhető. Nem véletlen, hogy a német MountainBike magazin marokszerszám-tesztjét a most bemutatott modell kissé „karcsúsított” utódja, a Topeak Alien III nyerte!

topeak_alien_26_0topeak_alien_26_3A Topeak Alien II a kerékpározás mellett szinte minden élethelyzetben megoldást kínál, „szerszámkészletként” is jól használható. Tehát nem csak a bringán felmerülő problémák megoldásához nyújt segítséget, hanem más területen is segíti a tulajdonosát. Ezért van rajta kés és sörnyitó is – ami mellesleg jól jön a bringázás utáni ünneplésre!

A Topeak Alien sorozat története az ezredfordulóra nyúlik vissza, sikerének titka az ergonomikus tervezés, a funkcionalitás, a megbízhatóság, illetve a minőségi hőkezelt acél alapanyag. Az Alien mára már klasszikusnak mondható, mivel lényegében tökélyre vitte a teljes funkcionalitást biztosító marokszerszám „műfajt”. Fontos továbbá, hogy maga a szerszám is állítható, javítható, illetve a szétcsúsztatható ipari műanyag keret sem egyszerű „fröccsöntött” típus: erős, merev és strapabíró.

Az Alien-en található szerszámok a konkurens marokszerszámhoz képest hosszabbak, így kezelése praktikus, jobban hozzáférhetünk a kerékpárváz által rejtett csavarokhoz és csavaranyákhoz. A kissé hosszabb szerszámtest pedig a megfelelő nyomaték biztosítását segíti elő. Nem mellesleg még pedálkulcsot is tartalmaz, amiért áldani fogod a tervezőket, ha egyszer bicajodon a pedál meglazul. Mindent összevetve a Topeak Alien II nem a legkönnyebb vagy legkisebb marokszerszám a piacon, „csak” a legtökéletesebb!

topeak_alien_26_4A 26 funkció:

 • 2/2,5/3/4/5/6/8/10mm-es imbuszkulcs
 • T25 torx
 • +/- csavarhúzó
 • küllőkulcs (G14/G15)
 • 8/9/10mm-es csillagkulcs
 • pedálkulcs (!)
 • láncbontó
 • láncszem összehúzó
 • gumileszedő
 • kés
 • sörnyitó

Tartozék: gyöngyvászon táska

Tömeg: 290 gramm

Méret: 8,6 X 4,3 X 4,1 cm

Javasolt fogyasztói ár: 17 100 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján. A Topeak kerékpáros szerszámokról itt található bővebb információ, híranyag pedig itt.

topeak_alien_26_5

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo