fbpx

Sigma ROX 9.0 computer szett

A Sigma egy mindentudó csúcsmodellel rukkolt elő a 2009-es szezonra, mely egyszerre rendelkezik pulzus-, magasság-, pedálfordulat-, hőmérséklet- és szintemelkedés-méréssel, 2 külön kerékpáron is használható, így a profi sportolók minden igényét kielégíti. A ROX 9.0 modell hihetetlenül sok – közel 100 – funkcióval rendelkezik, mégis egyszerű a kezelése, az átlátható menürendszernek köszönhetően.

Sigma ROX 9.0 computer szett

Sigma ROX 9.0 computer szett

– többsoros kijelző – több érték követhető nyomon – a legfontosabb 49 funkcióból 10-10 külön is elmenthető kedvencként az egyes kerékpárokhoz rendelve
– számítógépes dokkoló egység + szoftver – PC-vel szinkronizálható
– teljes vezeték nélküli működés
– új STS adatátviteli rendszer, mely 3 csatorna jeleit (sebesség, pedálfordulat és pulzus) küldi egy digitálisan kódolt adat-csomagban a computer jel-vevőjéhez
– a magasságmérő a szintén új fejlesztésű IAC rendszerrel (Intelligent Altitude Calibration) 3 különböző módon is beállítható (aktuális magasság alapján, kezdő magasság alapján vagy a légnyomás alapján).
A computerben az adatokat egy integrált chip tárolja, mely garantálja, hogy a beállítások megmaradnak elemcsere esetén is.


Ára: (komplett szett): 69.990 Ft (ROX 8.0 – dokkoló egység és software nélkül: 52.990 Ft)

Forgalmazó:
BIKEFUN HUNGARY KFT.

info@bikefun.hu
www.bikefun.hu
www.sigma-rox.com

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo