fbpx

Selle Italia Smoothtape mikroszálas kormánybandázs

si_smoothtape_3

Egy frissen feltekert bandázs új életet ad a bringának, a Selle Italia Smoothtape a legfejlettebb alapanyagokból készül, és nem lesz hullámos!

Az országúti kormányokon szabványos bandázs jelentős változásokon ment keresztül az utóbbi években: a jobb típusok ma már korszerű mikroszálas anyagból készülnek, amelyek kényelmesebbek, jobban csillapítják a rezgéseket, még izzadt, nedves kézzel fogva is kiválóan tapadnak, könnyebben tisztíthatók és tartósabbak, mint a régebbi „szalagoké”. A csere nem túl költséges, kis ügyességgel otthon is elvégezhető.

Az immár 115 éve a Dolomitok lábánál működő, leginkább kiváló nyergeiről közismert Selle Italia pár éve – folytatva a gazdag hagyományokat – logikusan egy másik testtel érintkező kiegészítőt is kínál. A kerékpáron élvezett kényelmet a kormánybetekerő (más néven bandázs) a nyergekhez hasonlóan nagy mértékben befolyásolja. si_smoothtape_5A korszerű mikroszál alapú Smoothtape számos újítást hozott a bandázsok terén, kifejlesztése több évet vett igénybe, ez alatt a gyártó által szponzorált profi versenyzők tesztelték, visszajelzéseik alapján fejlesztették tovább. Piaci bemutatása óta az országúti kerékpárosok széles körében vált közkedveltté.

si_smoothtape_1

A technológia – mint a messze földön híres nyergek esetében – itt is meghatározó: a Selle Italia az első gyártó, amelynek sikerült megoldani, hogy a betekert kormány ne legyen hullámos. A kulcs a speciális profillal rendelkező zártcellás EVA hab alap, amely a kényelem fokozása céljából 2,5 mm vastag. A tökéletes tapadásról, tartósságról és könnyű tisztíthatóságról pedig a mikroszálas bevonat gondoskodik.

si_smoothtape_0

si_smoothtape_6Jellemzők :

  • Méret: 30 × 2000 mm
  • Vastagság: 2.5 mm
  • Színválaszték: fekete és fehér

Ajánlott fogyasztói ár: 5690 Ft

További információ a forgalmazó honlapján

si_smoothtape_4

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo