fbpx

Quad Lock iPhone tartó szett kerékpárra

Kompakt iPhone tartó, Deluxe Kit rögzítő szett minden helyzetre az ausztrál Quad Lock-tól. A csomag tartalmaz egy könnyű (17g) műanyag tokot, mely védi a telefont és lehetővé teszi, hogy egy csavaró mozdulattal fixen rögzíthessük mindhárom tartóhoz, melyet a szett tartalmaz.

QuadLock_1

A kerékpáros tartót (19g) két gyorskötegelővel (állandó) vagy két gumigyűrűvel (levehető) rögzíthetjük a kormányszárra, melyre csavaró mozdulattal tudjuk rögzíteni a telefont a tokkal, míg levételkor a tartón levő biztonsági rögzítő hátrahúzását követően tudjuk lecsavarni, így garantáltan nem eshet vagy rázódhat le menet közben. (A speciális kötegelők és gumik 2 méretben, a szett tartozékai.) A szett nagyon masszív, a kötegelővel rögzített tartó esetén 80 kg teherbírású.

QuadLock_2

A másik két tartót a 3M által gyártott ultraerős ragasztókoronggal tudjuk felragasztani bárhová, pl. autóba, iroda falára, konyhába, ahol a telefont használni szoktuk. A rögzítőket a ragasztókorongon kívül fel is csavarozhatjuk.

QuadLock_6

A szettet kiegészíti egy külön kapható QuadLock Poncho nevű esővédő tok, amely óvja a telefont a nedvességtől, sártól, víztől, rugalmas TPU anyagának köszönhetően tökéletesen véd és tiszta képet biztosít.

QuadLock_3

Quad Lock Deluxe Kit ára: 7990,-
Quad Lock Deluxe Poncho ára: 2990,-

Gyártó weboldala: http://www.quadlockcase.com/collections/products/products/quad-lock-deluxe-set

Forgalmazó: Digitsreet.hu

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo