fbpx

Nagy fényerejű kerékpáros világítás a BikeFun-tól

A téli időszak a bringások és a kerékpáron közlekedők számára nem csak a hidegebb időjárás miatt kellemetlen, hanem a kiruccanások is nagy eséllyel belenyúlnak a sötétedés utáni napszakba. Persze egy nagy fényerejű lámpával mindezt ki lehet küszöbölni, ráadásul a BikeFun kínálatában szereplő két új modellel az utat beborító fényáradat anyagilag sem lesz túlzottan megterhelő.

bikefun_lampa_2bikefun_lampa_4A világításrendszer a kerékpár egyik legfontosabb kiegészítője. Látszani, észrevehetőnek lenni nagyon fontos a közutakon, de vannak helyzetek, amikor a puszta láthatóság nem elegendő a biztonságos közlekedéshez. Aki sötétben rója az utakat, esetleg az éjszakai kerékpározás élményére vágyik, annak biztosan szüksége lesz egy nagy fényerejű kerékpáros lámpára. A BikeFun legújabb két terméke a Wizard és Platinum lámpamodell, amely pontosan ezen igények kielégítésére készülnek. A sötétség tehát többé nem lehet akadály a kerékpározás előtt!

Mindkét új BikeFun modell képes megvilágítani az erdei ösvényeket, a kihalt országutat, továbbá városban is tökéletes láthatóságot biztosít. A BikeFun csapata tesztelte őket a legsötétebb éjszakai utakon, és bátran állítják, hogy bármelyik világmárkával felveszik a versenyt: és mindezt a megszokott, barátságos, BikeFun árszínvonalon. Akkor lássuk pontosan mit is tud a Wizard, illetve “nagytestvére” a Platinum!

bikefun_lampa_3A BikeFun WIZARD mindössze 64 grammos, 1000 Lumen fényerejű első lámpa, amelyben 1 db CREE XM-2 U2 típusú szuperfényes LED biztosítja a fényerőt. A vízálló, strapabíró alumíniumház CNC megmunkálással készült, a rugalmas szilikongumi rögzítőgyűrűk segítségével pillanatok alatt, szerszám nélkül felszerelhető, vagy a sisakkonzol segítségével akár a fejvédőre is rögzíthető. A Wizard tartozéka a 4-cellás, 2200 mAh-ás Li-ion akkumulátor, amelyet neoprén tok véd a sérülésektől és az időjárás viszontagságaitól. A fényerő 4 fokozatban állítható (100%, 70%, 40%, 10%), az akku töltöttségére visszajelző LED figyelmeztet. Maximális üzemidő 10%-os módban akár 50 óra, de 100% fényerő mellett is legalább 3,5 órát teljesít. Az akkumulátor élettartama kb. 800 feltöltés, a LED élettartama pedig 50,000 üzemóra. A szett tartalma a következő: lámpa, rögzítőgyűrű, akkumulátor és tartótok, töltő, illetve konzol fejvédőhöz.

Tetszetős, információdús útmutató jár hozzá!

Tetszetős, információdús útmutató jár hozzá!

Ajánlott fogyasztói ár: 19 990 Ft.
http://www.bikefun.hu/product/lampa-bikefun-elso-wizard

bikefun_lampa_8A BikeFun PLATINUM több mint kétszeres fényerőt biztosít, teljesítménye 2200 Lumen, a megfelelő fényerőről 2 db szuperfényes CREE XML U2 LED gondoskodik. A fényerő 5 fokozatban állítható (100%, 70%, 40%, 10%, 100% stroboszkóp üzemmód), a vízálló, strapabíró alumíniumház a Wizardhoz hasonlóan CNC megmunkálással készült, valódi minőségi, strapabíró, tartós darab. A 6 cellás, 6600 mAh-ás Li-ion akkumulátort neoprén tok védi, az akku töltöttségére 3 fokozatú visszajelző LED figyelmeztet. Maximális üzemidő 10%-os módban akár 45 óra, de 100% fényerő mellett is legalább 3 óra. A lámpa tömege a nagy teljesítményhez képes meglepően alacsony: mindössze 100 gramm. A szett tartalma a következő: lámpa, rögzítőgyűrű, akkumulátor és tartótok, illetve töltő.

Ajánlott fogyasztói ár: 39 990 Ft.
http://www.bikefun.hu/product/lampa-bikefun-elso-platinum

bikefun_lampa_7

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo