fbpx

Merida iPhone kormánytáska

iphone_2Habár az „okostelefonok” számára kifejlesztett kiegészítőkből Dunát lehet rekeszteni, biciklis cuccokból viszonylag kevés van piacon. Nem tudni, hogy miért, de a jelenség úgy egyébként is jellemző a telekommunikációs kiegészítőkre: a biciklisekre általában nem, vagy csak kevesen gondolnak. Szerencsére azért iPhone-fronton is vannak olyan cégek, akik hajlandók efféle kiegészítők gyártására, íme a Merida iPhone/okostelefon kormánytáskája, amely biztonságosan rögzíti és hatékonyan védi a ma már elengedhetetlen kommunikációs eszközt.

Mit kell tudnia egy ilyen kiegészítőnek?

  • stabilan kell tartani a telefont a kormányon
  • könnyű hozzáférést kell biztosítani a készülékhez
  • bírnia kell az időjárás viszontagságait.

A tervezők szemmel láthatóan pontosan így gondolkodtak, épp ezért a fenti három kritérium maradéktalanul teljesül. A rögzítés stabil, könnyedén felszerelhető, ráadásul gyakorlatilag mindenféle vastagságú kormányátmérővel kompatibilis.

A készülék behelyezése egyáltalán nem nehézkes feladat, a nyitás vízzáró cipzárral történik, miután lezártuk, nem kell tartani az időjárás viszontagságaitól, lévén a tok alapanyaga PVC és 1680-as fokozatú Denier poliészter. A TPU “ablakon” keresztül kezelhető az érintőképernyő, amely kiváló “jelátvitelt” biztosít a legtöbb képernyőtípusnál.

A nedvesség mellett a tok természetesen a por ellen is véd, ami montizás során legalább akkora veszélt jelent az érzékeny elektronikának. Amikor megállunk pihenni, nem kell a telefont “kicsomagolni” a tokból, mivel annak tépőzáras rögzítése kioldható, így a senki földjén álló fa alatti hűsben is azonnal kapcsolatban lehetünk a világgal!

iphone_1

iphone_3Jellemzők:

  • okostelefonod bringázáskor biztonságban előtted lehet
  • könnyű és gyors rögzítés, felszerelhetőség
  • vízálló PVC + 1680 Denier poliészter alapanyag
  • TPU képernyővédőn keresztül megbízhatóan működtethető a készülék

Méret: 14×8.5×3.5 cm

Szín: fekete

Tömeg: 130 g

Ajánlott fogyasztói ár: 6.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján, illetve a Merida nemzetközi honlapon

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo