fbpx

Longus Erturia fejvédő In-mold technológiával

A kerékpározás nem éppen veszélytelen üzem, akár forgalomban akár az erdei utakon hajtasz. A fejvédő viselete elengedhetetlen a biztonságos kerékpározáshoz, bukáskor a fejsérülés sajnos igen gyakori. Ráadásul ma már nem panaszkodhatunk a bukósisakok otromba megjelenésére vagy izzasztó hatására: a korszerű típusok nemcsak tökéletesen szellőznek, de egyben esztétikus, sportos megjelenést biztosítanak.

longus_sisak_5
Érdemes tudni, hogy ha egy baleset során a bukósisakot ütés érte, akkor azt többé nem használható! A gyártók a bukósisakot úgy tervezik, hogy az ütések erejét képesek legyenek elnyelni vagy csillapítani, de ezzel tönkre is mennek: a bennük alkalmazott hab nem rugalmas, formáját az ütés maradandóan megváltoztatja. Reméljük kényszerű cserére nem lesz szükséged, de megnyugtató, hogy a most bemutatott Longus Erturia fejvédő minden fontos biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, fejlett technológiai megoldásokat alkalmaz, így sem a kényelemre, sem a kellő szellőzésre nem lehet panasz. A hab a tortán a hihetetlenül kedvező ár!

longus_sisak_2Meglepő módon a sikeres európai forgalmazói hálózatot magáénak tudó Longus több mint egy tucat sisakmodellt kínál 2013-ban, köztük MTB és aszfaltos felhasználásra, extrém kerékpározáshoz DH-soknak és gyermeknek tervezett típus egyaránt elérhető. A Longus Erturia univerzális, kiválóan szellőző, sportos bukósisakmodell, ráadásul négy színben is kapható, így kerékpárod színvilágával is harmonizálható. 18 szellőzőnyílás biztosítja a kellő légáramlást, formavilága aerodinamikus, fejlett In-mold szerkezet-kialakítást kapott, így a tartóssággal sem lesz gond. Minden bizonnyal az Erturia a legkedvezőbb árú sisak a piacon In-mold eljárással. Bogárhálója véd az esetleges csípések, kellemetlenségek ellen, belső szivacsozása kivehető, mosható, cserélhető. longus_sisak_3A “tekerős” rögzítőrendszer révén egyszerűen, kényelmesen méretre állítható, akár menet közben is, a sild pedig igény esetén könnyen felszerelhető vagy eltávolítható.

Jellemzők:

  • In-Mold technológia
  • 18 szellőzőnyílás
  • cseréhető, mosható szivacsbetétek
  • bogárháló
  • menet közben állítható tarkórögzítés
  • méretválaszték: S/M (52-58 cm), L/XL (58-61 cm)
  • tömeg: 289 g

Ajánlott fogyasztói ár: 8.900 Ft

Keresd a Lánc Hálózat partnerüzletekben!

longus_akc

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo