fbpx

Gepida lock-on bilincses markolat

markolat_lockon_2Egy jó markolattal minimális anyagi ráfordítással meglepő kényelem- és teljesítményfejlesztést hajthatunk végre, felszerelése is pillanatok alatt elvégezhető. Ha a markolat több színben is kapható, szebbé, egyedibbé varázsolhatjuk szertett kerékpárunkat!

A markolat a kerékpáros és a kerékpár közti egyik fő kontaktuspont, és mint tudjuk, ezekre az érintkezési pontokra érdemes különös figyelmet fordítani. Egy jó nyereghez vagy cipőhöz képest az egyenes vagy emelős kormányra készült markolat nem számít nagy kiadásnak, ennek ellenére a biztos irányítás, illetve a kerékpáron élvezett kényelem jelentős részben ezen a “szürke eminenciásnak” számító kiegészítőn múlik.

A hagyományos, körkeresztmetszetű formával rendelkező markolat esetében a következő tulajdonságoknak kell egyszerre teljesülni: anyaga legyen jól tapadó, fogása biztos, kissé rugalmas, hogy az út rezgéseit valamelyest csillapítsa. Emellett fontos, hogy a kormányon stabilan álljon, még esős időjárásban se csúszkáljon, forogjon. Nem utolsósorban jól jön, ha a kerékpár megjelenését is csinosítja. Az új, 2013-as Gepida lock-on bilincses markolat változatos színválasztékával az összes fenti kívánalomnak mind megfelel, kedvező ára pedig csak a hab a tortán!

markolat_lockon

gepida_logo_3Leírás:
A Gepida kétkomponensű markolat általános felhasználásra: sportos trekking, illetve hegyi kerékpárok esztétikus és könnyű kiegészítője. Speciális felületének köszönhetően rendkívül jól tapad, így stabilan irányítható használatával a kerékpár. Divatos színeivel bármilyen kerékpár dísze lehet.

Tulajdonságok:

  • Kétkomponensű markolat
  • Dupla rögzítő gyűrű
  • Súly: 120 g
  • Hossz: 130 mm
  • Elérhető piros, kék, zöld színű rögzítő gyűrűkkel, fehér markolat résszel

Javasolt fogyasztói ára: 4.390.- Ft

További információ a forgalmazó honlapján.

gepida_logo_2

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo