fbpx

Cube Thermo kulacs

cube_kulacs_1

A nagyméretű kupak lehetővé teszi a jégkockák betöltését, a fejlett alapanyagnak köszönhetően a forró italt is károsodás nélkül fogadja.

Akár hűvös időjárásban, akár perzselő forróságban indulunk útra, fontos, hogy magunkkal vitt folyadék kellemesen fogyasztható legyen. A hőszigetelő kulacs a kerékpáros felszerelés elengedhetetlen kelléke, a Cube által kínált kiváló modellnél pedig nehéz lenne jobbat ajánlani. 

A megfelelő hidratáció a teljesítmény-orientált, hosszú távú kerékpározás kulcsfontosságú eleme, a kellemes hőmérsékletű “nedűből” szívesen fogyasztunk. A Cube Thermo kulacs egy kiválóan szigetelt modell, így akár 2 órán keresztül optimális hőmérsékleten tartja az innivalót – legyen az jéghideg vagy forró, sima víz vagy kalóriát és ásványi anyagokat is tartalmazó energiaital.

600 ml-es kapacitása ellenére a német kerékpármárka hasznos kiegészítője nem sokkal nagyobb, mint egy hagyományos kulacs. A titok nyitja a dupla falú konstrukció, az alumínium fóliaréteg tovább fokozza a hőmegtartást. A kis sűrűségű polietilén hőszigetelésnek köszönhetően a Cube Thermo nem különösebben súlyos darab: amennyivel nagyobb a tömege egy hagyományos kulacshoz képest, azt bőven kárpótolja a kellemes hőmérsékletű innivaló jótékony hatása.

A nagyméretű kupak lehetővé teszi a jégkockák betöltését, a fejlett alapanyagnak köszönhetően a forró italt is károsodás nélkül fogadja. Csutora minőségi, puha anyagból készül, kellemes érzést biztosít, és nem utolsósorban porvédő kupak védi a szennyeződések ellen.

A Cube Európa egyik legnagyobb kerékpárgyártó márkája, a német specialista több éve kínál a nemzetközi szaksajtóban rendkívül jól szereplő, a vásárlók körében igen népszerű bicajok mellé hasznos kiegészítőket. Természetesen a fő cél a márkahűség és márkaimidzs erősítése, de a Thermo kulacs esetében a technikai tartalom is elsőrangú, így nem Cube tulajdonosok számára is melegen (vagy hidegen!) ajánlható. A kiegészítők a Cube mérnökei által gondosan megtervezett prémium kerékpáros termékek, melyektől ugyanolyan magas teljesítményszintet várhatunk el, mint a messze földön híres kerékpároktól!
[divider scroll_text=”Cube Thermo”]

cube_2014_eurobike_57Jellemzők:

  • Európában készült kulacs minőségi, tartós anyagból
  • nagyméretű, csavaros kupak
  • bármilyen időjárás esetén hasznos: a hideg vagy meleg italt 2 órán keresztül optimális hőmérsékleten tartja
  • dupla falú konstrukció
  • alumínium fólia segíti a hőmegtartást
  • puha anyagból készült csutor
  • porvédő kupak véd a szennyeződésekről
  • 170 gramm
  • minimális logóméret (nemcsak márkafanatikusoknak!)

Ajánlott fogyasztói ár: 3.490 Ft.

További információ a Cube kerékpárok és kiegészítők forgalmazója honlapján
[divider scroll_text=”Cube Thermo”]
cube_hybrid_mtb_2Mit kell tudni a Cube márkáról?
A Cube kerékpárgyárat Marcus Pürner 1993-ban alapította Németországban, egy mindössze 50 m²-es helységben. Mára a termelési terület 20.000 m²-re nőtt, a Cube kerékpárok 34 országban kaphatóak. A dinamikus fejlődés ellenére még mindig a bajor Alpokban fekvő Waldershofban folyik a kerékpárok gyártása, tesztelése illetve összeszerelése. A cég hitvallása szerint közönséges kerékpárokat bármely cég tud gyártani, de ez nem a Cube stílusa. A bringák tervezését az elhivatottság és a versenysportban szerzett tapasztalat motiválja. Törekszenek arra, hogy mindig a felhasználási stílusnak és a felhasználói célcsoportnak leginkább megfelelő geometriát, alkatrészeket, illetve részletmegoldásokat alkalmazzák. A Cube 2015-ös kínálatában 171 különböző modell szerepel, összteleszkópos és merevfarú MTB, országúti, túra, női (WLS) és gyermek vonalat megkülönböztetve. Emellett egyre bővebb választék áll rendelkezésre kiegészítőkből, illetve ruházati termékekből.

Cube kiegészítők minden mennyiségben

Cube kiegészítők minden mennyiségben

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo