fbpx

VERGA Kék Túra – Kétkeréken a Kelet-Bakonyban

Kétkerekű kalandozásra invitál a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. július 5-én a bakonynána melletti Vadalmás pihenőhelytől indulva. Az elsősorban szabadidő kerékpárosoknak és családosoknak szóló kerépártúra az Országos Kéktúra nyomvonalának egy részén halad.

verga_kektura12

A páratlan kelet-bakonyi panorámát nyújtó Országos Kékkör felújítására rendezett kerékpáros túra a Vadalmási pihenőhelyen tartandó – a  KDOP-2.-1.1/B-12-2012-0069 azonosítószámú projekt keretében az Országos Kékkör (OK) Közép-Dunántúli Régiót érintő nyomvonalának és attrakcióinak multifunkciós fejlesztésének befejezésére történő – átadó ünnepség alkalmából kerül megrendezésre.

verga_kektura08

A túra 2014. július 5-én, (szombat) kb. 11:30-kor, a 11:00-kor kezdődő átadó ünnepség után indul a Bakonynána melletti Vadalmás pihenőtől. A 20,5 kilométeres vezetett túra kettő, egy gyorsabb és egy lassabb csoportban halad a Vadalmás pihenő – Széchenyi Zsigmond kilátó (Tés) – Tés – Csőszpuszta – Hamuház – Csőszpuszta – Tés – Vadalmás pihenő útvonalon.

A túra érinti a nemrég átadott Széchenyi Zsigmond kilátót, majd egy kis pihenővel egybekötött frissítőpont vár a részvételüket előre jelzőkre a Hamuháznál, a túra fordítópontjánál.

verga_kektura02
A túrán való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Előregisztráció határideje: 2014. július 3. 24:00

A helyszínen is van lehetőség regisztrációra, de lehetőleg nevezz elő, hogy könnyítsd a rendezők dolgát és a frissítőnél is tudjunk számítani Rád!

Részvételi szándékodról írj üzenetet a nevezes@bringasandras.hu email címre vagy a +36 709 841 093-as telefonszámra!

A túra útvonala és részletes leírása itt olvasható

verga_kektura04

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo