fbpx

Vasárnap kiderül, ki lesz a Bakony Királya!

A Tatanka Racing Team szervezésében hegyi időfutamra kerül sor aszfalton és terepen is a Bakonyban, a cél mindkét szakág képviselői számára a Kőris-hegy meghódítása. További információk a rendezőktől:

Kedves Sporttársak,

Idén egyesületünk a Tatanka Racing Team SE a Bakonyerdő Maraton társrendezvényeként hegyi időfutam versenyt rendez 2013. május 19-én. A rajt Bakonybélben a Hotel Bakonynál, a cél pedig a Kőris-hegy csúcsán. A verseny különlegessége, hogy mountain bike-osok számára a pálya egy része terepen halad.

A pálya ősszel

A pálya ősszel

Az országúti kerékpárosok természetesen végig aszfalton teszik meg a felfelé vezető utat. A Kőris-hegy a Bakony legmagasabb pontja 709 méterrel a tengerszint felett. Azok számára, akik indultak már a Bakonyerdő Maratonon, ismerős lesz a pálya, ami végig emelkedik. Itt tényleg kiderül, hogy ki a Bakony Királya. Gyertek és küzdjetek meg a címért.

A verseny plakátja

A verseny plakátja

A versenyen chipes időmérés lesz.
A korcsoportonkénti első három helyezett iparművész által készített egyedi díjakat kap. Az országúti és mtb kategóriát külön értékeljük.
A rendezvény végén ajándéksorsolás lesz.
Várunk mindenkit versenyünkre!
Sporttársi üdvözlettel:
TATANKA Racing Team SE

A Tatanka csapat már régóta készül...

A Tatanka csapat már régóta készül…

Versenyinformációk és nevezés:
http://www.tatankaracingteam.hu/
Fontos tájékoztató azok számára, akik már neveztek a Bakonyerdő Maratonra az ODIN rendszeren keresztül, hogy számukra ingyenes a nevezés az időfutamunkra. Részvételi szándékukat jelezzék e-mailben az info@pannonmaraton.hu címre.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo