fbpx

Valter, Fetter, Peák: “A szurkolók elképesztőek voltak”

A Giro d’Italia magyarországi rajtja szurkolói és versenyzői szemszögből is fantasztikusan alakult, ezt támasztja alá a magyar versenyzők első szakasz utáni nyilatkozata és közösségi média bejegyzése, melyben mindhárman a szurkolókat emelik ki.

Fetter Erik: “Azt álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyien fogtok kilátogatni az utak szélére és óriási beleéléssel buzdítani minket. Szerintem az összes versenyző nevében mondhatom, hogy egy felejthetetlen élményt okoztatok mindannyiunknak. Én még nem láttam olyan versenyt ahol ennyi ember látogatott volna ki minden egyes városba/faluba. Ami pedig Budapesten és Visegrádon történt, arra nincsenek szavak. Köszönjük nektek”.

Valter Attila: “Ma nem nyertem, de elképesztően élveztem!
Tényleg egyszerűen nem tudom mit írjak. Olyan volt ma versenyezni mintha végig álmodnék, legszívesebben mindenkihez egyesével megálltam volna kezet fogni.
Őszintén hálás vagyok mindenkinek aki kint volt az utak mentén, vagy otthonról küldte az erőt. Lenyűgöző Nagy Rajtunk volt, ezt Mark Cavendish mondta nekem szakasz közbe. Próbáltam a legjobbam nyújtani, szerettem volna az elsőkkel harcolni ma, de így is győztesnek érzem magam, miattatok! Nem tudom mikor jön el az én napom, de addig nem nyugszom amíg nincs meg az a szakaszgyőzelem!
Köszönöm nektek!”

Peák Barnabás: Drága magyar szurkolók, próbálom megfogalmazni hogy milyen érzések kavarognak bennem. Amit mi hárman tőletek kaptunk ma és az elmúlt napokban azt nem tudom szavakkal leírni. Elképzelni sem tudjátok hogy mennyit jelent ez nekünk. Köszönjük

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barnabas Peak (@barnabaspeak) által megosztott bejegyzés

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo