fbpx

Újra verseny a kastélyparkban: III. Garmin Trail Zone Cyclo-Cross Magyar Kupa

Október 16-án rendezik a Cyclo-Cross Magyar Kupa 2. fordulóját Iszkaszentgyörgyön

Október 16-án, vasárnap a III. Garmin Trail Zone Cyclo-Cross Magyar Kupafutammal folytatódik a hazai cyclo-cross versenyszezon Iszkaszentgyörgyön. Bár az eredeti tervek között idén csak tartalék helyszínként szerepelt a Székesfehérvár melletti település az idei cyclo-cross versenynaptárban, de végül problémák adódtak az eredetileg kiválasztott helyszínnel, ezért a Trail Zone csapata beugróként vállalta, hogy a már jól bevált iszkaszentgyörgyi helyszínen, a gyönyörű Amadé–Bajzáth–Pappenheim-kastély parkjában és a mellette lévő erdőben megrendezik a versenyt.

A szervezőktől megtudtuk, hogy az idei évben ismét változik a pálya nyomvonala – a visszajelzések alapján már a tavalyi verseny után egyből elkezdődött a következő évi nyomvonal tervezése – , az erdei szakasz jelentősen rövidebb lesz és csak a lejtős és emelkedős szakaszok maradnak meg belőle, ezért idén a kastélyparkban fognak több időt eltölteni a pályán a versenyzők, ahol bővül rézsűvel és más természetes akadályokkal a nyomvonal, plusz lesz benne egy rövidebb futós szakasz is. A csapadékos szeptember jó tett a pályának, nem lesz annyira rázós mint az előző évben, de sártól egyáltalán nem kell tartani.

Nem csak igazolt versenyzők állhatnak rajthoz a Cyclo-Cross Magyar Kupa versenyein az idei évben, U9-es és hobbi kategóriákban bárki nevezhet, míg az elit kategóriákat kivéve lehet szabadidős kártyával (Cycling for All -C4A) is indulni a sorozat versenyein.

Nevezni normál áron szerda éjfélig lehet, utána pedig péntek éjfélig már csak felár ellenében lehetséges a regisztráció.

Nevezni ide kattintva tudtok.

A versenykiírás itt olvasható el.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo