fbpx

Újra összegyűlt a magyar DH mezőny Eplényben

Megkezdődött a 2013-as GravityHall Downhill Országos Bajnokság programja, pénteken a pályával való ismerkedésé, azaz a gyalogos pályájárásé és a szabadedzésé volt a főszerep.

Kollár Péter, fotó: Bodnár Dávid

Kollár Péter, fotó: Bodnár Dávid

Sátorcövekek leverésének, hangos üdvözléseknek és jóízű nevetéseknek zaja töltötte be a Bringaréna parkolóit, ami a hétvégére újra DH faluvá változik. Már pénteken nagy volt az élet a depóterületen, de ez elmondható a pályáról is. A meleg és szárazság miatt a por fontos tényező lesz a verseny folyamán, a kérdés az, ki hogy alkalmazkodik hozzá, kinek fekszik jobban, avagy kevésbé.

Folyamatosan mentek fel a versenyzők az újabb és újabb körökre, és ettől szépen kialakul(t) a pálya a szűz nyomvonalból. Igaz, délután egy kicsit szünetelt az edzés a felvonó leállása miatt, de hogy ne érje kár a versenyzőket, egy órával kitolták az edzést, azaz 19 óráig lehetett a pályán gyakorolni. Ennek végül sokan örültek, hiszen így egy kicsit hűvösebb időben lehetett bringázni a késő délután-kora este folyamán.

Chillelés a célterületen

Chillelés a célterületen

Szombaton folytatódnak az edzések, majd délután kezdetét veszi a fourcross verseny is, melynek időmérői 17:30-kor, döntő futamai pedig 18:30-kor kezdődnek.

Pénteki fotógaléria elérhető itt.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo