fbpx

Új Wahoo Kickr okosgörgő és Kickr Bike

Bemutatták a megújult Wahoo Kickr okosgörgőt és a Kickr Bike-ot, nagyobb teljesítmény és wi-fi kapcsolat az újdonságok között.

Tavaly bemutattuk a Wahoo okosgörgőket, viszont a fejlődés soha nem áll meg, idén megújul a top kategóriát jelentő okosgörgő Kickr és a Kickr Bike. Mivel a két eszköz gyakorlatilag azonos funkciókkal rendelkezik, ezért az újdonságok a Kickr-en és a Kickr Bike-on egyaránt elérhetők.

Az újdonságok az előző verzióhoz képest, hogy az új modellek már közvetlen wi-fi kapcsolatra képesek, így az adatok küldése gyorsabb és stabilabb. Ezenkívül wi-fi-n keresztül a frissítések is automatikusan telepíthetőek.

További fejlesztés az ERG Easy Ramp funkció, ami segít kisimítani a hirtelen nagy teljesítmény változásokat ERG módban, pl résztávozás közben nem fog hirtelen megállni a lábunk amikor az adott szakasz kezdődik. Ez egy kifejezetten hasznos funkció.

A maximális ellenállás is megnő, ezentúl 2500 wattot tud szimulálni a Kickr és a Kickr Bike. Valószínűleg nincs túl sok olyan bringás, aki ezt el tudja hajtani.

Ezenfelül bekerül egy odometer is az új görgőkbe, ami azt méri, hogy összesen mekkora távolságot tettünk meg a görgőkkel.

Milyen görgőt válasszunk? – Wahoo, innovatív okosgörgők

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo