fbpx

Új edzőkkel és új edzőközponttal erősít a következő szezonra a LOTUS CYCLING TEAM

2021. október 9-én szombaton ünnepélyesen átadásra került a Lotus Cycling Team új bázisa. Pécs egyetemi városrészében található a teljeskörűen felújított, korszerűen felszerelt, és berendezett kétszintes központ, melyet a csapat tulajdonosa Schumann Róbert avatott fel. A vezető köszöntőjében összegezte az elmúlt öt évben elért sikereket, méltatta a szakmai fejlődést, és kiemelte, hogy ettől kezdve még modernebb környezet biztosítja a csapat számára a gondtalan felkészülést. Ezt követően átadta a szót Horváth Zoltán vezetőedzőnek, aki a szezon végével távozik az egyesülettől.

A vezetőedző beszédében megköszönte a csapatnál töltött éveket, értékelte az elmúlt szezont, és kiemelte a legsikeresebb eredményeket. Ezt követően díjazásra kerültek az év meglepetés versenyzői, Mudra Málna és Szántó Péter, akik az elmúlt szezonban elért legnagyobb fejlődését vehettek át kitüntetést. A legeredményesebb sportolók sem maradtak elismerés nélkül, teljesítményükért Jordán Dorka és Árvay Kristóf kaptak kitüntetést. A díjak átadását követően az eddigi vezetőedző elbúcsúzott a csapattól, és további sok sikert kívánt az új stábnak.

Schumann Róbert vette át ismét a szót, aki ünnepélyesen bemutatta a Lotus Cycling Team új szakmai felelőseit. Köszöntötte az új vezetőedzőt, Borbély Miklóst, az új kerékpáros edzőt Krutek “Fencibá” Lászlót, valamint Czimmer Patrik erőnléti edzőt, aki technikai felelősként is erősíti ezentúl a csapatot.

A program folytatásaképp a megújult edzői csapat tagjai is szót kaptak, köszöntötték a versenyzőket, a szüleiket, és a megjelenteket. Ezt követően röviden ismertették céljaikat, megfogalmazták a csapat legfontosabb feladatait, a felkészülés menetét, valamint kitértek a toborzással kapcsolatos teendőkre is. A beszédek végeztével egy jó hangulatú közös pizzázással zárult a rendezvény a csapat új bázisán, ahol a héten már meg is kezdődtek a közös edzések az új edzők vezetése mellett.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo