fbpx

Új Bryton komputer: Rider 420 – Egyszerűen pontos

A Bryton a mai napon bejelentette a legújabb kerékpáros komputerét, a Rider 420-at, mely nemcsak az eddigiekhez képest egy fejlettebb, új külsőt kapott a tervezőitől, hanem a gyártó számos újdonsága debütál benne, ilyen például a jobban látható kijelző, a megújult útvonalkövető funkció, a POI adatokkal bővített térkép, a 35 órára megnövelt akkukapacitás és az új watt-mérő funkciók. Tervezésekor az egyszerű kezelhetőség és a kényelem volt a két főszempont, melynek köszönhetően a Rider 420 a kerékpározás minden szintjén megállja a helyét.

“A gps-es kerékpárkomputerek ezen generációját a felhasználói tapasztalatok alapján akartuk újra feltalálni” – mesélte Fema Chueh, senior termék kutató és fejlesztő mérnök. “Először a kijelzővel kezdtük, egy sokkal jobb élményt nyújtó, optikailag ragasztott kijelzővel fejlesztettük, ami minden szögből jobban látható. Azután az ismeretlen területek felfedezését akartuk aggodalommentesebbé tenni, ezért egy sokkal hatékonyabb útvonalkövető funkciót építtetünk a komputerbe, ami részletesebb kanyarról-kanyarra (turn by turn) információt mutat és a POI adatokkal is bővítettük a navigációt. Ezenkívül a Bluetooth watt-mérő támogatás is bekerült a komputerbe, továbbfejlesztettük az eszköz külsejét, megjelenését, és megtartottuk a nagyszerű funkciókat, amelyekről a Bryton ismert, beleértve az 5-műholdas rendszer támogatását, a 35 órás akkumulátoridőt, a több mint 80 funkciót és még sok minden mást.”

Azoknak a kerékpárosoknak, akik új útvonalakat követnek, ismeretlen traileket fedeznek fel, a Bryton Rider 420 új útvonalkövető funkciót kínál (mely az utcaneveket is tartalmazza) megújult kanyarról-kanyarra (turn by turn) navigációval. Ezenfelül a komputer a teljes műholdhálózat (GNSS) jeleit fogja, ami a 35 órás akkumulátoridővel kombinálva garancia arra, hogy soha nem fogsz elveszni.

Nézzük részletesebben az újdonságokat:

Kristálytiszta kijelző
A Rider 420 2,3″-os tűéles fekete-fehér kijelzőjét arra tervezték, hogy a legjobb optikai élményt nyújtsa. A kiváló minőségű, optikailag ragasztott, kristálytiszta kijelző minden szögből és mindenféle körülmény között torzításmentesen látható és egy oldalon akár 8 adatot is képes egyszerre megjeleníteni.

Vezet az úton
Mostantól könnyebb megtervezni és létrehozni az útvonalakat a Bryton Active App-on keresztül, ezenfelül importálhatóak a gpx formátumú útvonalak Stravaról, Komoot-ról, Ride with GPS-ről. Az új kanyarról-kanyarra (turn by turn) navigációnak köszönhetően a komputer minden egyes kanyar előtt jelzi az irányt, a távolságot és az út nevét, amire ráfordulunk. A Rider 420-ra rábízhatod magad, végigvezet az úton!

 

Abszolút pontos
A Rider 420 ötféle műholdrendszerrel is kompatibilis, látja a GPS, a Glonass (Russia), a BDS (China), a Galileo (Europe) és a QZSS (Japan) műholdakat is. Ezáltal induláskor sokkal gyorsabban talál jelet és menet közben is pontosabb. Ez kiemelten fontos akkor, amikor magas fák vagy épületek között kerékpározunk.

Extra watt-mérő támogatás
A Bryton komputerek többsége eddig is kompatibilis volt a watt-mérőkkel, sőt a 410, 450 szériák Blutoothon keresztül is tudtak hozzájuk kapcsolódni, de a Rider 420 az első, ami széles körű watt-mérő támogatást biztosít, pl a pedálba épített watt-mérőkkel is kompatibilis.

Állítható háttérvilágítás
A Rider 420 állítható háttérvilágítással rendelkezik, melynek köszönhetően nappal és éjszaka is tökéletesen láthatjuk a komputer kijelzőjét.

A Bryton Rider 420 hamarosan hazánkban is elérhető lesz. A további információkért érdemes figyelni a forgalmazó honlapját.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo