fbpx

Új Bianchik nyergében a BikeExchange bringásai (kémfotók)

A BikeExchange versenyzői már az új, kifejezetten számukra készített Bianchikat használják, versenyek híján még élőben nem láthatták őket a nézők, de Michael Matthews és Lucy Kennedy már posztolt az új kerékpárjukról.

Bianchi Oltre XR4

Bianchi Oltre XR4

Emlékezhetünk rá, hogy 2021-től a Mitchelton-Scott újra névváltoztatáson esett át és az idei évtől Team BikeExchange-nek hívják őket, ráadásul kerékpárt is cseréltek, így idén már Bianchik nyergében láthatjuk az ausztrál csapatot. Az olasz gyártól teljesen új dizájnt is kapott a Team BikeExchange, sávos türkiz-celeste, fekete Bianchikat fognak hajtani. Eddig csak gyári/katalógus fotókon lehetett látni az új bringákat, és normál esetben már a nagyközönség megnézhette volna őket a szezonnyitó ausztrál versenyeken, de a járvány miatt erre most nincs lehetőség, ezért a csapat versenyzői tettek ki egy-egy képet az új bringáikról. Pontosabban Lucy Kennedy a női csapatból és Michael Matthews a férfi csapatból.

Bianchi Oltre XR4 (Fotó: Lucy Kennedy)

Lucy Kennedy igazán találó háttér előtt fotózta le a Bianchi Oltre XR4-ét. Látható, hogy az alacsonyabb peremes Duraace C40-et választotta a C60 helyett az aero bringájára és az is feltűnik, hogy a profik is használnak nyeregtáskát edzéseken és nem is mini méretet, sőt még lámpa is van a kerékpárjukon.

Bianchi Oltre XR4 (Fotó: Michael Matthews)

Michael Matthews a Bianchi Specialissima-járól lőtt egy képet, ezen túl sok érdekesség nincs a gyári fotóhoz képest, talán annyi, hogy létezik a valóságban is ez a kerékpár, na meg az, hogy Matthews szeret keresztbeváltani 🙂 , elég csak ránézni a hátsó váltóra.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo