fbpx

Történelmi váltás a CANNONDALE FACTORY RACING Team-nél – 2018-tól SHIMANO szettel versenyeznek

Először a CANNONDALE FACTORY RACING Team történetében fog a Manuel Fumic, Henrique Avancini, Maxime Marrotte és Helen Grobert nevével fémjelzett csapat SHIMANO termékeket használni.

A 2018-as szezonban a csapat Cannondale F-Si merevfarúját és Scalpel-Si összteleszkóposát teljes egészében XTR hajtás- és váltás szettel fogják felszerelni, és a lassítást is a japán gyártó csúcstermékére, az XTR M9000 RACE fékekre bízzák.

A csapat menedzsere, Daniel Hespeler, elmondta, hogy az idei szezonra egy fantasztikusan tehetséges csapatot raktak össze, akik egyértelműen a világ legjobbjai közé tartoznak és egy ilyen gárdának minden szinten a legjobbra van szüksége, ezért az alapokon is változtatniuk kellett. A SHIMANO szerződéssel minden összeállt és a japán óriással az oldalukon teljes gőzzel vághatnak neki a 2020-ig (az olimpiáig) tartó ciklusnak.

A CANNONDALE FACTORY RACING Team március 10-én Dél-Afrikában, az UCI XCO Világkupa első fordulójában kezdi meg 2018-as szereplését, egy héttel később pedig az ABSA Cape Epic versenyen állnak rajthoz.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo