fbpx

Topeak 2014-es nyergválaszték

A Topeak több évtizedes tapasztalatát alapul véve új termékcsaláddal jelentkezik a kerékpáros kiegészítők terén. Négy teljesen különböző formájú és kialakítású nyergével minden felhasználási területre tökéletes megoldást kínál a szokásos magas minőséggel és tartós kialakítással.

A versenyspecifikus Free XX típus - azért megfelelő kényelmet biztosít az edzésekhez is!

A versenyspecifikus Free XX típus – azért megfelelő kényelmet biztosít az edzésekhez is!

A nyereg hátsó részén kialakított QuickClick™ csatlakozással az ugyancsak QuickClick™-kompatibilis Topeak termékek egy mozdulattal, minden kiegészítő alkatrész nélkül rögzíthetők. A következő négy nyeregmodellekből válogathatunk egyéni anatómiánk, kerékpározási stílusunk és ízlésünk alapján:

Az XX modellt az alacsony profil jellemzi, megfelelő párnázottsággal és tartással.

Az XX modellt az alacsony profil jellemzi, megfelelő párnázottsággal és tartással.

Free XX és Free RX nyergek

Ide tartoznak a Topeak sportosabb felhasználásra szánt nyergei, a Free XX kifejezett versenycélú, míg az RX komfortosabb használatra alkalmas. Mikroszálas, rendkívül tartós, TPU kompozit felső rétege garantálja a hosszú élettartamot. A kényelemről pedig „3D Comfort” betét gondoskodik, amely három különböző tulajdonságú alapanyag kombinációjából épül fel.

Javasolt fogyasztói ár: 21.150.- Ft (XX), 17.500.- Ft (RX)

A RX valamivel szélesebb kialakítású, igazi túranyereg, de a belső combot nem dörzsöli, és tömege is bőven a "fájdalomköszöbön" belül marad.

A RX valamivel szélesebb kialakítású, igazi túranyereg, de a belső combot nem dörzsöli, és tömege is bőven a “fájdalomköszöbön” belül marad.

Free SX és Free TX nyergek

Elsősorban túrázásra, valamint hétköznapi használatra szánt komfortos, unisex nyergek. A Free SX ideális választás edzéshez, hobbi versenyzéshez, míg a Free TX szélesebb kialakításával inkább a könnyed túrákhoz, munkába járáshoz javasolt. Mindkét modell elasztomeres rugózással fokozza a komfort érzetet, illetve „3D Comfort” betéttel készül – a tulajdonságait az XX/RX modelleknél már említettük.

Javasolt fogyasztói ár: 19.300.- Ft (SX/TX)

A TX széles kialakítású, igazi komfortnyereg, rövidebb távokhoz, városi használatra ideális.

A TX széles kialakítású, igazi komfortnyereg, rövidebb távokhoz, városi használatra ideális.

További információ a forgalmazó honlapján

A TX rengeteg pihe-puha párnázást alkalmaz, de ettől még tartása is egész jó...

A TX rengeteg pihe-puha párnázást alkalmaz, de ettől még tartása is egész jó…

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo