fbpx

Gilberto Simoni a CET vendégeként Magyarországon!

Gilberto Simoni (Fotó: Takács Tamás)

Gilberto Simoni (Fotó: Takács Tamás)

Ha április, akkor országúti kerékpár: a korábbi évek hagyományait folytatva, az idei Central-European Tour sajtótájékoztatóján ismét illusztris vendégeket üdvözölhetünk hazánkban, többek között Gilberto Simoni-t.

A Sutkó Mihály szervezésében létrejött – idén 3 napos – „Közép-Európai Körverseny” szakaszainak bemutatására jövő hét kedden (április 8-án) kerül sor 11 órai kezdettel. És hogy a szakmáról is beszéljenek bővebben, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség limitált részvételű edzői továbbképzést hirdet 2014. április 9-én 11 órai kezdettel. Az edzői továbbképzés előadói:

Collin HUMPHREYS és John MILLS urak – a British Cycling képviseletében, valamint Artur CHODOR úr a Lengyel Kerékpáros Szövetségtől. További előadásokat tartanak TISZEKER Ágnes a Magyar Anti-dopping Csoport Kft részéről, valamint Fülöp Tibor. Részvételi szándékot Gyurján Jánosnál, a gyurjanj@live.com címen kérjük előzetesen jelezni.

Sztárvendégek mindkét eseményen:

Djamolidine ABDOUJAPAROV – a Central-European Tour “nagykövete”. Versenyzői pályafutása során több mint 50 nagy versenyt nyert meg. Agresszív versenystílusa miatt „Taskenti terrorista” volt a beceneve, és speciális rekordot állított be – elmondhatja magáról: a három legnagyobb körversenyen is megszerezte a legjobb sprinternek járó trikót (Tour de France, Giro d’italia, Vuelta a Espana).

Gilberto SIMONI – a Giro d”Italia kétszeres összetett győztese, akik kimagaslóan eredményes pályafutása során összesen 15 olasz körversenyen, 4 Tour de France-on és 5 Vuelta a Espana-n vett részt, valamint számtalan profi győzelem fűződik nevéhez.

Mindkét esemény helyszíne a Vougue Étteremhajó (1137 Budapest, Carl Lutz rakpart 1.)

http://www.restaurantvogue.hu/

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások