fbpx

TOP Maraton sorozat és MKSZ XC szakág ünnepélyes díjkiosztó

December 9-én rendezik közösen az MKSZ XC szakág és a TOP Maraton sorozat 2017. évi ünnepélyes díjkiosztóját Csömörön.

topmaraton-bringasport

A Magyar Kerékpáros Szövetség és a legnevesebb hazai maraton sorozat szervezői 2017. December 9-én szeretettel várják a 2017. évi szezonzáró XC díjátadó gálára az érintetteket és a sportág iránt érdeklődőket, szurkolókat. A 15 órakor kezdődő rendezvénynek a Csömöri Sportcsarnok (Cím: 2141 Csömör, Major út 7-9.) ad otthont.
Program:
15:00-tól 15:50-ig érkezés
16:00-tól Megnyitó, XC díjkiosztó, TOP maraton díjkiosztó
18:00-tól „Buli” a Cube Csömör szervezésében

Az XC díjkiosztón a dobogóra kategóriánként az XCO Magyar Kupa összetett és XCM Magyar Kupa összetett első három helyezettjét szólítják ki, az XC Csapat sorrend szerint pedig értékelik a három legjobb csapatot.

A TOP Maraton díjkiosztón a dobogóra a TOP Maraton kategóriák első három helyezettjeit várják, melynek eredményei itt találhatók: http://topmaraton.hu/eredmenyek

A díjkiosztón az MKSZ és a TOP Maraton szervezői szerény vendéglátással (aprósütemény, italok) kedveskednek a résztvevőknek, ezenkívül a Sportcsarnok büféje a rendezvény ideje alatt nyitva tart.

A díjkiosztót követő buliról további információ a Cube Csömör facebook oldalán található.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrálni előzetesen kötelező. Regisztráció leadási határidő december 4. hétfő.
REGISZTRÁCIÓ

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo